Kurtlar Vadisi Pusu 251.Bölüm Yorumları

Gelen geçenden 4 yiyen Avrupa'dan ihraç edilenlerin bize laf etmesi de ayrı bir trajikomik..!
işte bundan bahsediyorum aga siz bizi istemezsiniz biz sizi benim bunu açıkça yazmama kimse kızmasın diyorum

Avrupa nın tek kralı biziz bu yıl o prandelli denen herif yüzünden rezil sonuçlar aldık ama istisnalar kaideyi kesinlikle bozmaz o yüzden aslan yaralıda olsa aslandır ve kraldır

o krallık mazide kaldı aga geçiceksiniz yok aslandık kraldık parçalardık dağıtırdık laflarını bana şimdiden haber ver....

o krallık mazide kaldı aga geçiceksiniz yok aslandık kraldık parçalardık dağıtırdık laflarını bana şimdiden haber ver....
şimdiden de bahsedelim aga fark etmez bizim için beşiktaşın 112 yıllık tarihindeki tüm avrupa başarılarını topla ki bişey bulamazsın
bizim son 3 yılda elde ettiğimiz başarılar daha fazla sadece 3 yıl şl de çeyrek final ve gruptan çıkma
heralde anlatabildim aga
sizin şampiyonlar ligiyle bi alakanız yok zaten

Vadi forumu neyin kafasını yaşıyor ya berbat falan yazanlar var uçmuş bu çakallar

Ben zaten indirmiştim de neyle yaptın bunu? Ses kalitesi pek iyi değil.
YouTube in yanina ss yazınca indirme sitesi çıkıyor önceden orada ki programı indirmiştim. Onla indirdim benim videoları xvide çevirip DVD de seyrettigim program Free Divx Converter ile mp3 e çevirdim. Ardından dosya.tc ye attım

-Tapatalk-