sanırım öyle cahit götürecek polatıCahit ne is öyle Polati mi götürecek ?
cnm polatla plan yapmışlar işte tahmin etmek çok kolayCahit ne is öyle Polati mi götürecek ?
yaa evet ahmet yenilmezi çok sevrimvadiye iki yeni oyuncu kayahan yıldızoğlu veeee Ahmet Yenilmez vadide özelliklede Ahmet Yenilmez i görmeyi çok sitiyordum çok iyi transfer
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @papuleoo @Çiğdem- @vadikızı @34rcp44 @Maskeli Fedai @Master.1000
yok cnm plan falan yok ortada polatın bakışlara dikkatli bakcnm polatla plan yapmışlar işte tahmin etmek çok kolay
heyecan bile yaratmadı bende plan olduğu heryerden belli cnm polat masejteye ulasıcakyok cnm plan falan yok ortada polatın bakışlara dikkatli bak
hem ne ara plan yapacaklar cahit kaçırılmıştı polat arıyordu
ne zaman plan yapacaklardı cnm
hafife almayın senaryoyu ya
yanlış anlamışsın ne heyecanı ya plan yok ortada bir düşünheyecan bile yaratmadı bende plan olduğu heryerden belli cnm polat masejteye ulasıcak
azıcık vadii izleyen herkes anlar bunu 🙂🙂🙂
aynen bayıldım yaYalnız Kayhan Yıldızoglunun ses acayip manyak yav süper
Sana Onu Getirmeni Emrediyorum
cnm yorum yapmama bile gerek yok plan olduğu kesin oyüzden yorum yapmıcam yorum yapılıcak birşey yok çünkü kendi adıma plan dısında başka sözüm yok belli olan birşeye kafa yormak istemiyorum 🙂🙂🙂yanlış anlamışsın ne heyecanı ya plan yok ortada bir düşün
polat cahite ulaşmaya çalışıyor kaç bölümdür ne ara plan
yapacaklar polat nerden bilecek yüce masejtenin onu istiyeceği
ka bölümdür polat arıyor cahit bunu düşün ne ara plan yapacaklar
allah aşkına düşün
nerden biliyorsun birde kesin diyorum herkescnm yorum yapmama bile gerek yok plan olduğu kesin oyüzden yorum yapmıcam yorum yapılıcak birşey yok çünkü kendi adıma plan dısında başka sözüm yok belli olan birşeye kafa yormak istemiyorum 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?