Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Yorumları

la bu martin leyla ya da birşey yapmaya kalkmasın elif in etrafındakileri temizlemeyi kafayı takmış 😳

epeydir başbakan gözükmüyordu herhalde 3 yıl sonra falan yeniden vadide

Settar Zülfikar ve Pusat bulusmus konusuyorlar, geriden mi izliyorum ? konustuklari konu konsey icin sefirlik.

bölüm şu kısıma kadar tırt tempo falan hak getire reklamdan sonra açılmasını bekleyecez artık

İlk yarıda bir numara göremedik vallahi sıkıldım. İkinci yarı umarım tempo yükselir yoksa bilgisayar başında uyuyup kalacağım. :)

Bir dizinin ilk 20 dakikasi bu kadar bos ve durgun gecebilirmi ya? Hic ilgi cekici, heycanlandirici degil! Kimse kusura bakmasin ama bu bölüm böyle devam ederse Total de de zirve gider AB de 4 de kalir

ilk yarı hakkında gerekli yorumlar yapılmış şuana kadar hiç bişey yok sıkıldım yeminlen hele baltazarın sahnesinde tvyi kapatıcaktım inşallah 2. yarı tempo yükselir ve son olarak cahitin sahneleri yersiz uzun ve bi numara yok 6 dkka adamı izlettiriyolar.

ilk yarı hakkında gerekli yorumlar yapılmış şuana kadar hiç bişey yok sıkıldım yeminlen hele baltazarın sahnesinde tvyi kapatıcaktım inşallah 2. yarı tempo yükselir ve son olarak cahitin sahneleri yersiz uzun ve bi numara yok 6 dkka adamı izlettiriyolar.
Öyle boş bos avanak gibi geziyo perdeyi açsa baksa sahne bitse daha iyi olurdu