Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Yorumları

geçen bölüm çok güzeldi özette zevk veriyor doğal olarak

Birde özetin şöyle bir güzelliği var. Bilgisayara bakmadan mesaj yazamıyorum, o yüzden diziyi izlerken kaçırdığım sahne oluyor özette ise hepsinin üstünden geçiyorum. Biz yeni bölüm başlayınca kaçanlardan olmadık, var gücümüzle masaj yazmaya çalışıyoruz.
(Çok kötü taş attım.) Şaka ya öylesine yazdım.

aga şaka maka da inceyi vermişsin yalnız

Bu hafta dakikasını atlamamam lazım, yorum paylaşmam için özellikle KVF'den çok mesaj geldi beğenildi herhalde

Çok duygulandım ya, geçen bölüm sonlara doğru çok duygusaldı

alınmaz alınırsada cevap verir hemen
@takas'ın forumda yeri ayrıdır bende. Yeri gelir tartışırız ama hayatta küsmeyiz.

Birde foruma alışmama @takas vesile oldu nasıl unuturum. Nankör olmadım hayatımda, ilk mesajlarımı hep takasla yazdım. Ben zaten foruma Kurtlar Vadisi yorumu için giriş yapmıştım. İlk başlarda sadece mesajımdan takas alıntı yapardı tek o benimle sohbet ederdi falan filan. O yüzden dostluğunu hiç unutamam.

@china_shangai abi @34rcp44 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz agalar yeni bölüm başlıyor haberiniz olsun

takas da maşllah foruma baya katkı sağlamış 🙂

Bugün bu konu mesaj rekoru kırmazsa vadi bitmiş derim haydi agalar birliği bu akşam rekorları kıralım

Bugün bu konu mesaj rekoru kırmazsa vadi bitmiş derim haydi agalar birliği bu akşam rekorları kıralım
aga bak öyle şeyler deme beni biliyon sonra mesaj yazmaktan vadiyi izleyemem sonra

haa bu arada bizim rekor öyle kolay kolay kırılmaz bizim rekorumuz tam tamına 45-46 sayfa aga

Özeti uzattilar galiba bugün. Euro D de hala özet var mezarlik sahnesi. Kanal D de öylemi?

21:00 yeni bölüm başladı

Euro d de özet simdi bir daha reklama girdi. Tsi ile 21:20 gibi baslar burda

Nerden izliyorsun hacı.​
Digiturk kutusunda Euro D den kardes

brandon a bak ingiltere ye de dönmemiş adam kıbrıs taymış bu adam kumara düşkün olabilir

Tempo çok düşük dizide. 15 dakikada bir şey olmadı.