aga benim haberim yoktu daha yeni gördüm valla konuyu senin üzerine geçirsinler.Yorumlar buradan..
Yok aga konu senin benim ne fark eder kalsın burası iyiaga benim haberim yoktu daha yeni gördüm valla konuyu senin üzerine geçirsinler.
ya aga öylede ayıp oldu sana olmaz modlardan birisi devretsinYok aga konu senin benim ne fark eder kalsın burası iyi
ya aga öylede ayıp oldu sana olmaz modlardan birisi devretsin
@hayret bi şey sen devredebilirmisin
@hayret bi şey sakın öyle bir şey yapma
yok aga kabul etmiyorum eğer öyle bişey olursa bende daha sohbet konusuna yorum yapmam@34rcp44 aga bırak ben napıcam konuyu Ayıbı falan yok Bak konu bana devredilirse açmam bu sene konu monu sizinde işinize gelir
yok aga kabul etmiyorum eğer öyle bişey olursa bende daha sohbet konusuna yorum yapmam
Aga ha sen açmışssın konuyu ha ben açmışım yeter ki başka kişiler açmasın hepimiz kardeşiz burada
aga müthiş bir bölüm izleyecez dolu dolu vadi heyecanıSon haftaların acısını çıkarırız umarım bu bölümle.
Geçen hafta olduğu gibi bir yere kaybolmada.aga müthiş bir bölüm izleyecez dolu dolu vadi heyecanı
nasip be aga 🙂Geçen hafta olduğu gibi bir yere kaybolmada.
Sen bir yere kaybolmazdın. Her hafta en sadık yorumcu ben kalacağım galiba. Hastalık filan olmazsa her hafta burdayım.nasip be aga 🙂
kal tabi aga; bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı 🙂Sen bir yere kaybolmazdın. Her hafta en sadık yorumcu ben kalacağım galiba. Hastalık filan olmazsa her hafta burdayım.
Polat'ı dombıra eşliğinde bir çatışmaya giderken görseydik.kal tabi aga; bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı 🙂
çok iyi bir sahne olurdu aynısı benim de aklımdan geçmişti 😀Polat'ı dombıra eşliğinde bir çatışmaya giderken görseydik.
Şöyle bir iki yenilikle gelseler çok iyi olacak, izleyenlerinde tekrar morali yerine gelirdi.çok iyi bir sahne olurdu aynısı benim de aklımdan geçmişti 😀