Onlar o konseyi hayatta kuramaz@-KADİR- sagir yine eylem peşinde ''ben güvende deilsem istanbulda güvende '' olmayacak diyor. mete bey can beye '' annesini kytbetmiş bir adamın ne yapacağını kimse tahmin edemez diyor'' cahit abimiz jüce majesteyi buluyor.ama biz göremiyoruz.brandon polata karşı intikam yemini ediyor ve savaş şimdi başlıyor diyor.fehmi kuracağı konseye polatın karşı gelemiyeceğini söylüyor. polat istesede istemesede ben bu konseyi kuracam diyoro konseyi kursunlar china olarak bende kurban kesip youtube da paylaşacam.cahit kurtulmuş robocop gibi önüne geleni indiriyor))))tabi en önemlisi polat sakalları kesmiş ama pis sakal tarzı yapmış.brandon can birilerine sıkıyor
abi anlatımın için teşekkürler ben hala izleyemedim ama az kaldı izleyecem inş.@-KADİR- sagir yine eylem peşinde ''ben güvende deilsem istanbulda güvende '' olmayacak diyor. mete bey can beye '' annesini kytbetmiş bir adamın ne yapacağını kimse tahmin edemez diyor'' cahit abimiz jüce majesteyi buluyor.ama biz göremiyoruz.brandon polata karşı intikam yemini ediyor ve savaş şimdi başlıyor diyor.fehmi kuracağı konseye polatın karşı gelemiyeceğini söylüyor. polat istesede istemesede ben bu konseyi kuracam diyoro konseyi kursunlar china olarak bende kurban kesip youtube da paylaşacam.cahit kurtulmuş robocop gibi önüne geleni indiriyor))))tabi en önemlisi polat sakalları kesmiş ama pis sakal tarzı yapmış.brandon can birilerine sıkıyor
aga öyle olmadğını söylemiştikFragmanda klasik intikam söyleminden başka birşey yok.Birde Cahitin maceraları
@34rcp44 Tilki kaçırmamış tüyo doğru çıkmadı fragmana göre
nerden söyledilerfragman normal olmuş yalnız bölüm bomba olacaktır
nerden söylediler)) kulağına fısdayan kim
benim kimsem yok ya tamamen keni analizlerimle bu yorumu yapıyorumPana Film tabi ki demi @-KADİR-
aga tilki kaçırtıp brandona teslim etmiş olabilir ha olmamışsada sıkıntı değil herşey doğru çıkıcak diye birşey yokFragmanda klasik intikam söyleminden başka birşey yok.Birde Cahitin maceraları
@34rcp44 Tilki kaçırmamış tüyo doğru çıkmadı fragmana göre
senin için fark eder mi? nede olsa seyretmiyorsunUlan saat 11 dd cikmis biz şimdi bakacaz
2 hafta önce seyretmemiştim abisenin için fark eder mi? nede olsa seyretmiyorsun)))))) tabi bizi yemiyorsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?