Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga niye herşeyi kendi düşüncene göre yorumluyosun
şöyle de düşünebilirdin yönetmen vadiye yeni yetiştiremiyordu tecrübeli olan selahattin sancaklı yı 2.yönetmen yaptılar gibi :D
Tabi snein dediğinde olabilir.Ama genel kanı benim düşüncemde gibi.Serdar Akarı da geçtim Sadullah Şentürk efsanesi tekrar gelmeli en az Bahadırlar akdar gerekli gerekli gerekli

Bu sezonun ilk dört bölümüne gösterilen o yüksek motivasyonu da 'Reaksiyon' dizisine bağlıyorum.. ister istemez etkili olmuştur.. dizi tutmayınca bizimkiler gün geçtikçe işi salı vermeye başladılar..

Tapatalk 2

Tabi snein dediğinde olabilir.Ama genel kanı benim düşüncemde gibi.Serdar Akarı da geçtim Sadullah Şentürk efsanesi tekrar gelmeli en az Bahadırlar akdar gerekli gerekli gerekli
he yav biz onun değerini bilemedik galiba zamanında o ne müthiş bi yönetmendir çektiği sahneler aksiyon sahneleri inanılmazmış şuanda nerede sadullah baba

konu çoştu gidiyor 40, sayfaya kadar yolu var :)))))) rekor olacak herhalde :D

Son düzenleme:
aga bahadır özdener cüneyt aysan dönerse işler değişir ama bu da imkansız raciyi saymıyorum o bu işleri bırakmış o dönerse ortalığı dağıtırlar zaten tekrar :D
şubatta final minal olmaz aga bişeyler ayarlarlar illa ki
Hacı bende final yapar demiyorum final yapsın diyorum kaç senedir ayarlanmadı 1 ayda mı birşeyler ayarlanacak ? :D

zaten sen ben çiğdem maskeli ve master çok uzun zamandır vadiyi eleştiryoruz :))) gerçi geriye malum kardeşlerimiz ,takasla kadir kalıyor :A
ozaman takasa kırıldı abi o yüzden gelmiyo :)

Bölümler kötüleştikçe rekorlar artmaya başlıyor.. nasıl bir iştir anlamadım.. 🙂

Tapatalk 2
dediğin gibi aga keşke bölümler iyi olsada konular coşmasa onada razıyız ama bu işte necati abininde suçu var kim ne derse desin bu adamlara çok yüz vermiş yoksa böyle istedikleri gibi at koşturamazlardı.

Ulan varya Bahadirlar Raciler Cuneytler olsaydı Kurtlar Vadisi değil 2023 2100 e kadar devam ederdi. Onlar olaydi Polatin veliahti da is görürdü Polat ciksa yine izlenirdi ama malesef :(
aynen onların kafasında daha senaryo vardı planları vardı ama ne olduysa o evlilikten sonra oldu.