Maskeli Fedai
Favori Üye
Abartma aga 2100 nire sen nireUlan varya Bahadirlar Raciler Cuneytler olsaydı Kurtlar Vadisi değil 2023 2100 e kadar devam ederdi. Onlar olaydi Polatin veliahti da is görürdü Polat ciksa yine izlenirdi ama malesef![]()
Abartma aga 2100 nire sen nireUlan varya Bahadirlar Raciler Cuneytler olsaydı Kurtlar Vadisi değil 2023 2100 e kadar devam ederdi. Onlar olaydi Polatin veliahti da is görürdü Polat ciksa yine izlenirdi ama malesef![]()
zaten sen ben çiğdem maskeli ve master çok uzun zamandır vadiyi eleştiryoruzabi biz eleştiriyi yeni yapmıyoruzki kadir kırılıp gelmesin![]()
Tabi snein dediğinde olabilir.Ama genel kanı benim düşüncemde gibi.Serdar Akarı da geçtim Sadullah Şentürk efsanesi tekrar gelmeli en az Bahadırlar akdar gerekli gerekli gerekliaga niye herşeyi kendi düşüncene göre yorumluyosun
şöyle de düşünebilirdin yönetmen vadiye yeni yetiştiremiyordu tecrübeli olan selahattin sancaklı yı 2.yönetmen yaptılar gibi![]()
he yav biz onun değerini bilemedik galiba zamanında o ne müthiş bi yönetmendir çektiği sahneler aksiyon sahneleri inanılmazmış şuanda nerede sadullah babaTabi snein dediğinde olabilir.Ama genel kanı benim düşüncemde gibi.Serdar Akarı da geçtim Sadullah Şentürk efsanesi tekrar gelmeli en az Bahadırlar akdar gerekli gerekli gerekli
Vadi bitene kadar olmezdim son sahne son saniye Allah rahmet eylesinAbartma aga 2100 nire sen nire![]()
Ona Filistin filmini vermediler ne olduysa orda ipler koptu ben böyle düşünüyorumhe yav biz onun değerini bilemedik galiba zamanında o ne müthiş bi yönetmendir çektiği sahneler aksiyon sahneleri inanılmazmış şuanda nerede sadullah baba
konu çoştu gidiyor 40, sayfaya kadar yolu var))))) rekor olacak herhalde
![]()
vadinin ismi bile rekor kırmaya yetiyor aga NETBölümler kötüleştikçe rekorlar artmaya başlıyor.. nasıl bir iştir anlamadım.. 🙂
Tapatalk 2
Xantier Vadinin 10.sezonuna laf ediyodu kulaklari cinlasinvadinin ismi bile rekor kırmaya yetiyor aga NET
bu arada genel sohbetten devam etsek daha iyi olur @china_shangai @34rcp44 @Maskeli Fedai @-KADİR-
kadir ağzından kerpetenle laf mı alacaz agam konuşsana yav
10.sezona hasta oluyodu o yanlış biriyle karıştırmış olmayasınXantier Vadinin 10.sezonuna laf ediyodu kulaklari cinlasin
Hacı bende final yapar demiyorum final yapsın diyorum kaç senedir ayarlanmadı 1 ayda mı birşeyler ayarlanacak ?aga bahadır özdener cüneyt aysan dönerse işler değişir ama bu da imkansız raciyi saymıyorum o bu işleri bırakmış o dönerse ortalığı dağıtırlar zaten tekrar
şubatta final minal olmaz aga bişeyler ayarlarlar illa ki
175-176-177 gerisi fos diyodu sanki10.sezona hasta oluyodu o yanlış biriyle karıştırmış olmayasın![]()
ozaman takasa kırıldı abi o yüzden gelmiyozaten sen ben çiğdem maskeli ve master çok uzun zamandır vadiyi eleştiryoruz)) gerçi geriye malum kardeşlerimiz ,takasla kadir kalıyor
![]()
dediğin gibi aga keşke bölümler iyi olsada konular coşmasa onada razıyız ama bu işte necati abininde suçu var kim ne derse desin bu adamlara çok yüz vermiş yoksa böyle istedikleri gibi at koşturamazlardı.Bölümler kötüleştikçe rekorlar artmaya başlıyor.. nasıl bir iştir anlamadım.. 🙂
Tapatalk 2
aynen onların kafasında daha senaryo vardı planları vardı ama ne olduysa o evlilikten sonra oldu.Ulan varya Bahadirlar Raciler Cuneytler olsaydı Kurtlar Vadisi değil 2023 2100 e kadar devam ederdi. Onlar olaydi Polatin veliahti da is görürdü Polat ciksa yine izlenirdi ama malesef![]()