Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm ve İlerisi Hakkında Bilgi!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
1264Zp.png

Arkadaşlar nihayet gecenin sonunda güzel haber geldi.İnşallah çapsızları çok fazla görmicez işte Kaynağımızdan açıklama;​
Uyumadan Size sevindirici bir haber veriyim.242.Bölüm Pek Güzel olmasa da 243.Bölümden itibaren Bölümler BOMBA gibi Geliyor!''Settar ağa ve ailesi,Pitbull ve ekibi''nin sahneleri olabildiğince kısaltıldı.Necati Şaşmaz Geçirdiği kazadan sonra GENEL olarak iyileşti.Polat'ın ve ekibinin aksiyon sahneleri uzatıldı.Polat artık eskisi gibi daha aktif olacak.Bugünlük bu kadar İyi Geceler..!​

Son düzenleme:
İşte bu be gecenin bütün olumsuzlugunu aldı gitti benden :) bu günkü kötü bölümden sonra bu haber süper oldu gerçi sondaki patlamadan da bir şeyler ortaya çıkıyordu ama kesinleşmesi daha iyi oldu. Haftaya artık coşarız :)

Benim Pitbull ve ekibine lafim yok! Pusat ile onlarin arasindaki olan biten gösterilsin ama seddar olmuyor!

Nedense her bölümden sonra gelecek bölüm güzel olacak deniliyor. Genede pek ümitli degilim. Ama yinede bekliyoruz bakalim ne olacak .

İşte bu be bu bu bu sonunda tüm vadi izleyicilerinin sesini duymuşlar her yerde millet yazıyordu hele şükür be kardeşim

haftaya bomba bi bölümle vadi artık kendine gelsin haydi Bismillah

ayyy bu yenilik beni susturmak için alınmıştır bence :F:F:F
dün okadar çok pitbul ve motorcu çetesiyle setter ve eşlerini aynı cümelde kullandımkı bunları bu şekilde kullanan benden baskada olmadı ve haberdede bunlara yer vermeme akrarı alınmış bazı pana görevleri 2012 yılından itibaren bazı vadi forumdandan itibaren benim yazılarımı gerçekten takip edenler var bunun bir çok örneğide mevcut :F:F:F

habere gelirsek eğer setter ve eşlerini azaltmasınlr direk diziden kovsunlar ayoll vadi havasını yerle bir ediyorlar ben setter ve eşlerini izlerken başka dizi izliyorum gibi hissediyorum aşkı memnu fatmagulun sucu ne gibi yanı vadi havasından beni uzaklaştırıyorlar setter ve eşlerini bir an önce diziden atın bunları izlerken başka dizi izliyorum sanıyorum :kiki::kiki:

pitbull ve baltazarıda unutmayın bunlarıda kovun 2 sezondur koskoca 2 sezondur vadide düşman diye pitbulla baltazar izliyoruz vadi düşman karakterleriyle ön pilanda olan bir dizidir ama sizin elinizde raskoln sağir ve tilki andrei varken siz bu üçünüde kullanmıyorsunuz ve baltazarla pitbull izlettiriyorsunuz bize raskoln tilki ve sağiri çoğu zaman üçünüde kenara çekip ehr bölüm baltazarla pitbulu izlettiriyorsunuz bunların sahnesini kısaltmayın hemen ölürüp diziden çıkartın bunlar vadinin kötü karakter karizmasını çiziyorlar 🙂🙂🙂

yalnız tabi bu bir tüyo gerçekleşse bile bende şunu belirtmeliyimki usta nekadar ön planda olursa olsun düzgün bir senaryo yazılmazsa full aksiyonla usta olsun yine fayda etmez umarım gelecek bölümden itibaren Necati abi senaristlere bi ayar vermiştir.

yalnız tabi bu bir tüyo gerçekleşse bile bende şunu belirtmeliyimki usta nekadar ön planda olursa olsun düzgün bir senaryo yazılmazsa full aksiyonla usta olsun yine fayda etmez umarım gelecek bölümden itibaren Necati abi senaristlere bi ayar vermiştir.
ayar yerine maaşlarına zam işlerine son versin :D bu iş bu saçma sapan ne idüğü belirsiz yazım grubuyla gitmiyor :)))) fazla zorlamanın alemi yok :X fazla zorlarsan acınacak hale gelirsin recep kardeşim

ayar yerine maaşlarına zam işlerine son versin :D bu iş bu saçma sapan ne idüğü belirsiz yazım grubuyla gitmiyor :)))) fazla zorlamanın alemi yok :X fazla zorlarsan acınacak hale gelirsin recep kardeşim
abi başından belli isteğimiz oda vadi gibi bir dizinin altından kalkabilecek senaristler yok malesef olanlarda satıp gitti onun dışında haklısın tabi abicim :D

abi başından belli isteğimiz oda vadi gibi bir dizinin altından kalkabilecek senaristler yok malesef olanlarda satıp gitti onun dışında haklısın tabi abicim :D
necati beyi çok pis kumpasa almışlar .))) adam garibim debelenip duruyor :D

Son düzenleme: