batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Usta polisleri kaç kez atlattı aga öyle deme kendi teslim olunca bir garipsedimDeseydin paylaşırdık
Hemen karalara bağlamışsın sende![]()
Usta polisleri kaç kez atlattı aga öyle deme kendi teslim olunca bir garipsedimDeseydin paylaşırdık
Hemen karalara bağlamışsın sende![]()
Aga sen beni etiketle her tüyo da sayfaya öldü arkadan ağlayanı yok agaaga sende herşeyimi paylaşıyodun bunuda paylaşsaydın işte![]()
Öyle mi aga sevindim şimdiaga o bölümün giriş sahnesi olacak usta plan gereği teslim oluyor yolda kutulacak zaten fragmandada var o sahne
aga sen de abarttın yani sesimi duymuş falnagalar fark ettinizmi yönetmen sesimi duymuş silah sesleri değişmiş![]()
dur aga sende iki polim yapmaya gelmiyo neyse inşallah daha fazla batırmadan tutturur bu sesler iyi gibiaga sen de abarttın yani sesimi duymuş falnzaten sezon başından bu yana silah sesleri 3-4 kez değişti yönetmen bir arayış içerisinde şu an deneme yanılma yöntemiyle en iyisini bulmaya çalışıyorlar
tamam aga bundan sonra etiketlicemAga sen beni etiketle her tüyo da sayfaya öldü arkadan ağlayanı yok aga
anladım aga 🙂 dur aga erken konuşma bir izleyip görelimdur aga sende iki polim yapmaya gelmiyo neyse inşallah daha fazla batırmadan tutturur bu sesler iyi gibi
tamam aga bundan sonra etiketlicem![]()
aynen aga şoma azımı açmim şimdi bakarsın bunlar numuneliktiranladım aga 🙂 dur aga erken konuşma bir izleyip görelim
Öyle demiyodun fragmandan beklentim yok diyordun.Yoruma gerek yok mükemmel mükemmel
Aksiyon yine tavan
aga cahiti kim kurtarıcak senceYoruma gerek yok mükemmel mükemmel
Aksiyon yine tavan
aga bu yorumu yapmak için çok mu düşündün biraz daha detaylı analiz bekliyozMerakla bekliyoruz
O herkes yorum yspacak hepsini analiz yapacak ortsya karisik bir sentez ciksracak melunaga bu yorumu yapmak için çok mu düşündün biraz daha detaylı analiz bekliyoz![]()
anladım abiO herkes yorum yspacak hepsini analiz yapacak ortsya karisik bir sentez ciksracak melun)))
Cahit i Kgt kurtarıyor galiba
Merakla ve heyecanla bolumu bekliyoruzanladım abiee sen ne diyon