çiğdem kusura bakmada resmen seçmek istediğini görmek istediğini görüyorsun fragmanda cahit te yasin de adam öldürüyor sen akif diyorsun usta zaten fragmanda var daha ne bekliyosun yani anlamıyorum1 haftadırırrr polatın sahalara dönmesini heyecanla bekliyoruz fragmanda akifi görüyoruz yine onu ölüdürüyor bunu öldürüyor ve yetmiyormuş gibi baltazar pitbul motorcu çetesi asalaklar yine ortalıkta yetmiyırmuş gibi birde setter çıkmıs ortaya bizz ne umuyoruz yine ne bulucaz yetmez ayolll bunlarla 8 reytingten kurtulamayız 🙄🙄🙄
ayyy ne beklicem bir fragmandada onlar akifi öldürsün değişiklik olur hem akifede hahahaçiğdem kusura bakmada resmen seçmek istediğini görmek istediğini görüyorsun fragmanda cahit te yasin de adam öldürüyor sen akif diyorsun usta zaten fragmanda var daha ne bekliyosun yani anlamıyorum![]()
beni sen bu hale getirdin bundan sonra akif e tek keime etmem edeninde her zaman karşısında duracam 🙂ayyy ne beklicem bir fragmandada onlar akifi öldürsün değişiklik olur hem akifede hahaha![]()
evet aga benim bölümüm bu hafta artık çapsız mapsız yapıcak bişey yok alışmışız bir kere çapsız kaçınılmazsa zevk almaya bakıcazbu hafta beklenildiği kıpır kıpır dinamik hareketli heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor napıyoruz gel perşembe türküsünü söylemeye başlıyoruz
Deseydin paylaşırdıkfragman güzel olmuş dediğim gibi sadık britani ölmemiş![]()
Hemen karalara bağlamışsın sendeUsta polislere teslim oluyor off ya
![]()
aga o bölümün giriş sahnesi olacak usta plan gereği teslim oluyor yolda kutulacak zaten fragmandada var o sahneUsta polislere teslim oluyor off ya
![]()
aga sende herşeyimi paylaşıyodun bunuda paylaşsaydın işteDeseydin paylaşırdık
Hemen karalara bağlamışsın sende![]()