Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm Fragmanı

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölüm fragmanı yayınlandı.

Son düzenleme:
usta yine sahalarda heyecan gittikce artıyor

B5e4MlPCUAAQBa7.jpg

1 haftadırırrr polatın sahalara dönmesini heyecanla bekliyoruz fragmanda akifi görüyoruz yine onu ölüdürüyor bunu öldürüyor ve yetmiyormuş gibi baltazar pitbul motorcu çetesi asalaklar yine ortalıkta yetmiyırmuş gibi birde setter çıkmıs ortaya bizz ne umuyoruz yine ne bulucaz yetmez ayolll bunlarla 8 reytingten kurtulamayız 🙄🙄🙄

1 haftadırırrr polatın sahalara dönmesini heyecanla bekliyoruz fragmanda akifi görüyoruz yine onu ölüdürüyor bunu öldürüyor ve yetmiyormuş gibi baltazar pitbul motorcu çetesi asalaklar yine ortalıkta yetmiyırmuş gibi birde setter çıkmıs ortaya bizz ne umuyoruz yine ne bulucaz yetmez ayolll bunlarla 8 reytingten kurtulamayız 🙄🙄🙄
çiğdem kusura bakmada resmen seçmek istediğini görmek istediğini görüyorsun fragmanda cahit te yasin de adam öldürüyor sen akif diyorsun usta zaten fragmanda var daha ne bekliyosun yani anlamıyorum :T:

çiğdem kusura bakmada resmen seçmek istediğini görmek istediğini görüyorsun fragmanda cahit te yasin de adam öldürüyor sen akif diyorsun usta zaten fragmanda var daha ne bekliyosun yani anlamıyorum :T:
ayyy ne beklicem bir fragmandada onlar akifi öldürsün değişiklik olur hem akifede hahaha:F

fragman güzel olmuş dediğim gibi sadık britani ölmemiş :D

bu hafta beklenildiği kıpır kıpır dinamik hareketli heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor napıyoruz gel perşembe türküsünü söylemeye başlıyoruz

bu hafta beklenildiği kıpır kıpır dinamik hareketli heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor napıyoruz gel perşembe türküsünü söylemeye başlıyoruz
evet aga benim bölümüm bu hafta artık çapsız mapsız yapıcak bişey yok alışmışız bir kere çapsız kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaz :F

frgmanın sonundaki sahne giriş sahnesi olacak muhtemelen yoldada alacaklar polat ı kurtaracaklar sonra operasyon başlasın olacak şekil bu

agalar fark ettinizmi yönetmen sesimi duymuş silah sesleri değişmiş :D