Eski Vadide ilk baslarda İstanbul Mix bitis müziği olarak kullanilir bölüm icinde kullanilmazdi simdi aklima geldi soylim dedimyav fragmanın müziğini değiştirin artık şu efsane müziği bölüm içinde kullanın
bu müzik benim en sevdiğim en gaza getirici müzik belki de ama hep aynı olması istanbul mix falanda olsun gladio vs.
aga tilki efsane yaTilkinin bankadan kaçış sahnesi süper olacak
Ölse bile Usta öldürmeli Ustadan başka kimse öldürmemeliaga tilki efsane yakesinlikle bu adam vadiden çıkmamalı o kadar müthiş bi karakter ki
başroller arasına alınmalı bence
Aga nasıl beğenmedin 😱 ben beğeniyorum sen beğenmiyorsun ilginçfragman fiyasko hiç beğenmedim bölüm iyi olur umarım
aga neyini beğenicem hele ki pusat la baltanın sahnesi rezalet bir sahne olmaya adayÖlse bile Usta öldürmeli Ustadan başka kimse öldürmemeli
Aga nasıl beğenmedin 😱 ben beğeniyorum sen beğenmiyorsun ilginç![]()
İşin sonunda Balta ölecek ona bak senaga neyini beğenicem hele ki pusat la baltanın sahnesi rezalet bir sahne olmaya aday
aga bu bölümden çok ümitliydim benİşin sonunda Balta ölecek ona bak sen![]()
Aga sendeki pozitiflik negatifliğe döndüaga bu bölümden çok ümitliydim ben
hayırlısı aga, fragman tırt bölüm iyi olsun bariAga sendeki pozitiflik negatifliğe döndüben bir anda pozitifliğe döndüm hayırlısı
![]()
Harbiden Pusata su bebe Akiften daha fazla senaryo yazsinlar. Mesela Pusati Memati Akifi Kazim yerine koyun tam otururGörkem Sevindik'e şu Ali Buhara'dan fazla rol yazsınlar ya adam rolüyle çok güzel bütünleşiyor. 10 numara fragman yine bize Perşembe'ye kadar çektirecekler anlaşılan![]()
Kazım değil ya, Pusatın ofisteki eski işini yapsın yeterHarbiden Pusata su bebe Akiften daha fazla senaryo yazsinlar. Mesela Pusati Memati Akifi Kazim yerine koyun tam oturur![]()
Aga bizim sayfanin admini sen misin ? Ayni avatari ayni gun koydunuz ya da çok büyük tesadüf mü?Kazım değil ya, Pusatın ofisteki eski işini yapsın yeter![]()
Yok aga sayfayı takip ediyorum oradan gördümAga bizim sayfanin admini sen misin ? Ayni avatari ayni gun koydunuz ya da çok büyük tesadüf mü?![]()
neden agafragman fiyasko hiç beğenmedim bölüm iyi olur umarım