Brandon,Polat Alemdar'a rağmen kirli oyunlarına devam ediyor! Kurtlar Vadisi Pusu 20:00'de! #kurtlarvadisipusu238
aga akif baya etkilenir ölürse ya zaten kızada pas vermiyordu vicdan azabı çeker [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]Bak ya aga birşey demiyeyim en iyisi boşver
Beyaz Tv yi acsana aga Vadi oynuyorşu an vadi müzikleri açtım dinliyorum kendimi akşama hazırlıyorum
açtık aga heyecanla [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] izliyoruz sanki ilk kez bakıyoz gibiBeyaz Tv yi acsana aga Vadi oynuyor
Tüh be bence misafir varsa anlamazsınagalar akşama misafir gelecekmiş [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] artık duruma göre bakıcam
aga 70 ekran bir tane tv var bakalım oraya kaçacam bu misafirden son haftalarda ne çektik haTüh be bence misafir varsa anlamazsın
aga şuan açamıyorum tv müsait değilBeyaz Tv yi acsana aga Vadi oynuyor
Aga ben okulda bu bolumleri 1 hafta erkenden seyrediyorum yani bugun 58 i izledim haftaya Carsamba 58 oynayacak Beyaz Tv de sanki ilk kez izliyorumaçtık aga heyecanla [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] izliyoruz sanki ilk kez bakıyoz gibi
ah bu vadicilerin misafirlerden çektikleriagalar akşama misafir gelecekmiş [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] artık duruma göre bakıcam
ne yapacan aga şans o kadar gün var ama işte perşembeye denk gelebiliyor ama ben ölüm falan hariç her türlü vadiyi izlerim gerekirse kahveye gidip izlerimah bu vadicilerin misafirlerden çektikleri
Geçen hafta da bize gelmişlerdiah bu vadicilerin misafirlerden çektikleri
Tüh be bence misafir varsa anlamazsın
aga başka yere gidip izlemen lazım yoksa anlaşılmıyor başıma çok geldi bu olay seninde gelmiştir illa sesi açacam açamıyorum ayıp olmasın diye kötü bir durum yanine yapacan aga şans o kadar gün var ama işte perşembeye denk gelebiliyor ama ben ölüm falan hariç her türlü vadiyi izlerim gerekirse kahveye gidip izlerim
Ondan once ki hafta da bizeGeçen hafta da bize gelmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?