Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Yorumları

Benim sinavlar iyi Sukur aga Arapcadan 11 aldik İngilizceden 7 yi (Hastaydim konsantre olamadim ondan oldu yoksa salladim mi en az 50 geliyo) saymazsak karne hep 66 dolu

Benim sinavlar iyi Sukur aga Arapcadan 11 aldik İngilizceden 7 yi (Hastaydim konsantre olamadim ondan oldu yoksa salladim mi en az 50 geliyo) saymazsak karne hep 66 dolu
aga lisede olsam takmazdım o devirler geride kaldı artık neyse ki sınav 1 de yarın yoksa gerçi cuma falan yine çalışamayacam ama olsun 1 kez baksam idare eder sonuçlar alırım heralde

Yok aga Agustosta en son kesmistim sonra kesmedim kaldi bende keseeye karar verdim
Nitekim kirilana kadar sonra ucundan kestim bu aksam %80 i gitti
olm sen manyakmısın niye tırnak uzatıyosun Allah Allah tiksinmedin mi hiç kendinden
müslüman adama öyle şeyler yakışmaz ki insan rahatsız olur ya ilginç ilginç
artık sana şaşırmıyorum aga herşey normal geliyor

aga lisede olsam takmazdım o devirler geride kaldı artık neyse ki sınav 1 de yarın yoksa gerçi cuma falan yine çalışamayacam ama olsun 1 kez baksam idare eder sonuçlar alırım heralde
Bende takmiyorum gidiyorum okula ne islediysek temiz bir kagida özet geciyorum kulaga asprinim Cendere v3 u takiyorum derste calisiyorum

son 2 3 bölümdür fark ettimde Gökhan abi koltuğunu devralmış bariz belli oluyo müzikler yine yerindeydi ah bi bu aşk müziğini arada çalsa süper olur

son 2 3 bölümdür fark ettimde Gökhan abi koltuğunu devralmış bariz belli oluyo müzikler yine yerindeydi ah bi bu aşk müziğini arada çalsa süper olur
al işte ya söylemeyi unutuyodum aga hatırlattığın için teşekkürler

üstad coşturuyor işte böyle ya eski müzikler bitiriyor adamı zaten bu şekilde çok iyi gidiyor

Herkese iyi geceler arkadaşlar İnşallah yarın hakettiğimiz orana yakın bi reyting alırız diyecem de hiç ümidim yok
Allah rahatlık versin

Herkese iyi geceler arkadaşlar İnşallah yarın hakettiğimiz orana yakın bi reyting alırız diyecem de hiç ümidim yok
Allah rahatlık versin
Allah yar ve yardimcin olsun allah zihin acikligi versin sinavin akibeti hayir olur insaallah

@Master.1000 yarin bugun ne zaman istersen uzun yorumunu bekliyorum

@34rcp44 son yarim saatten sonra dizinin bu bolumuyle ilgili olumsuz yorumun degistimi yoksa yine begenmedin mi

Son düzenleme:
abi ben son yarımsaat ve tilkinin sahnelerini beğendim ilk 1 saat çok sıkıcıydı amon sahneleri hariç onunda rtük içine ettik parpaklarını nerelere bastıklarını göremedik.

Abi sen hic bizi yanliz birakma sen bizim abimizsin

[HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]​
Herbirlikte olmak dileğiyle