bu akif e gereksiz şekilde bu kadar çok yükleniliyor akif i polat alemdar mış gibi gösterirlerse onu birinci adam yaparlarsa ağır hakaret ederim ama yan rollerde kendisi gayet iyiBebe dediğin Akif'te ki karizmayı görüyon mu? @Polat Şaşmaz
Çekmediği ne malum gececi gibi duruyor.tilki de tam bir keş tipi var
bu akif e gereksiz şekilde bu kadar çok yükleniliyor akif i polat alemdar mış gibi gösterirlerse onu birinci adam yaparlarsa ağır hakaret ederim ama yan rollerde kendisi gayet iyi
Onu kim yapıyorsa halt ediyor, Kimse Polat Alemdar'ın yerini dolduramaz. Akif'i yan karakter olarak değerlendirmek lazım.tilki de tam bir keş tipi var
bu akif e gereksiz şekilde bu kadar çok yükleniliyor akif i polat alemdar mış gibi gösterirlerse onu birinci adam yaparlarsa ağır hakaret ederim ama yan rollerde kendisi gayet iyi
doğru dediğin gibi olabilir bu rolnede zarar vermez adam zaten içkikolik birisi rolü daha gerçekci kılıyodur öyleysedeÇekmediği ne malum gececi gibi duruyor.![]()
Raskonln'ü öldürmeden ona birşey olmaz merak etmeyin.doğru dediğin gibi olabilir bu rolnede zarar vermez adam zaten içkikolik birisi rolü daha gerçekci kılıyodur öyleysede![]()
aga sagir daha lazım onda bir pala esintisi seziyorum yanında sağlam bir ekiple gelirse vadideki efsaneler arasına girer biz de zevkle izlerizİnşallah Sagiri harcamazlar icimds kötü his var
raskoln adamım ya ,raskoln öyle kolay ölmeyi sevmez bence tilki kendine dikkat etsin daha polat la yüzleşemeden raskoln ona bi ayar çekecektir 😀Raskonln'ü öldürmeden ona birşey olmaz merak etmeyin.![]()
Raskolnun miladi doldu aga en gec 239 da olurraskoln adamım ya ,raskoln öyle kolay ölmeyi sevmez bence tilki kendine dikkat etsin daha polat la yüzleşemeden raskoln ona bi ayar çekecektir 😀
Şunu hatırladıkça gülüyorum. Büyük Bir Sorun Var Dimitri !raskoln adamım ya ,raskoln öyle kolay ölmeyi sevmez bence tilki kendine dikkat etsin daha polat la yüzleşemeden raskoln ona bi ayar çekecektir 😀
Bu bebe karizmaysa bunlar ne ?Bebe dediğin Akif'te ki karizmayı görüyon mu? @Polat Şaşmaz
aynen bende buna çok güldüm o bakışlar mimikler cidden komikti bu raskoln çok acayip bir tip o yüzden hoşuma gidiyor zatenŞunu hatırladıkça gülüyorum. Büyük Bir Sorun Var Dimitri !
![]()
yok aga en az bir on bölüm falan kalsın tilki yle uzun bir mücadeleye girsin, tabi senin dediğinde mantıklı olma ihtimali varRaskolnun miladi doldu aga en gec 239 da olur
Şimdi uğraştırma beni Memati'nin ilk Çakır'ın yanında gözükmeye başladığı halinide biliyoruz. Ya da Abdulhey'in çöpçü kılığında Polat'la ilk tanışmasını o zamanları gözünün önüne getir bakalım.Bu bebe karizmaysa bunlar ne ?![]()
Al getirdim aklimaŞimdi uğraştırma beni Memati'nin ilk Çakır'ın yanında gözükmeye başladığı halinide biliyoruz. Ya da Abdulhey'in çöpçü kılığında Polat'la ilk tanışmasını o zamanları gözünün önüne getir bakalım.![]()
Memati neysede ona diyecek laf yok ama Kenan Çoban yıllardır kendi sesiyle oynayamıyor.Al getirdim aklimaAkiften kat kat daha karizmaydilar
![]()
Ses onemlo değil Vadide cogu oyuncu dublaj kullanıyor önemli olan oyunculuk o da Akifte 0Memati neysede ona diyecek laf yok ama Kenan Çoban yıllardır kendi sesiyle oynayamıyor.![]()