Maskeli Fedai
Favori Üye
bu kadar yetmezmı ne dersen de akıf polat o-la-maz sevılmedığı
Akif değil Polat Erhan bile olamazbu kadar yetmezmı ne dersen de akıf polat o-la-maz sevılmedığı
ıcın böyle yorumlar benım sevdığımıde düşünmeyın sevıyorum ama
çok değıl
aga işte bu normal bir yürüyüş usta yla alaksı uzaktan yakından yok zaten kimse ustayla akif i kıyas etmez geçen bölümde cahit yürüdü yani bunlar normal yürüyüşler ustanın ki ise polat alemdar yürüyüşü 🙂 zaten oda tektir patentide ustaya aittir
allahım yarabbım erhan ne alaka allah aşkına akıf kımse olamazAkif değil Polat Erhan bile olamaz
aynen akif i bende öyle çok sevmem ama bu kadar çok eleştiri getirilince sanki akif ci gibi görünüyoruz oysaki sadece anlatmak istediğim akif e olan ön yargıları bir kenara bırakıp diziden zevk almaya bakmakbu kadar yetmezmı ne dersen de akıf polat o-la-maz sevılmedığı
ıcın böyle yorumlar benım sevdığımıde düşünmeyın sevıyorum ama
çok değıl
bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorm sanırımaynen akif i bende öyle çok sevmem ama bu kadar çok eleştiri getirilince sanki akif ci gibi görünüyoruz oysaki sadece anlatmak istediğim akif e olan ön yargıları bir kenara bırakıp diziden zevk almaya bakmak
Neyse Akife saydırmaktan fragmanı yorumlayamadıkaga işte bu normal bir yürüyüş usta yla alaksı uzaktan yakından yok zaten kimse ustayla akif i kıyas etmez geçen bölümde cahit yürüdü yani bunlar normal yürüyüşler ustanın ki ise polat alemdar yürüyüşü 🙂 zaten oda tektir patentide ustaya aittir
aynen bencede çok yakıştı ıyıkı vadıye ğeldı ıyıkı ben çok sevıorm@vadikızı yasin diziye bence yakıştı , yavaş yavaş ön plana da çıkmaya başlıyor zamanla onunda hayranları çoğalacaktır, ertuğrul şakar rolünü severek canlandırıyor gayet başarılı
Memati'den sonra Yasin gibi adam gerekiyordu bence de çok yakıştı diziye.bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorm sanırım
Yasini yorumlayın ona ne dıyosunuz
he aga ya şimdi bizim maçta başlıyor artıkdevre arasında yazarım yine sen yorumunu yazNeyse Akife saydırmaktan fragmanı yorumlayamadık![]()
Aga yarım saat uğraştım oy kullanamadım, siz kullandınız mı?
Tilki esiyor fragmanda@-KADİR-
aaaaa tilki polatın hesabınamı saldırıyor acabaaga ne yapıyor acaba? aga fragman yorumun alayım bu arada o kadar yorum yaptın akif sataşmaktan fragman yorumunu yapmadın daha![]()
Fragman güzel genel olarak.Tilki var Amon var Sagir var daha ne olsun.Usta bu bölümde fazla olmayacaktır bence.he aga ya şimdi bizim maçta başlıyor artıkdevre arasında yazarım yine sen yorumunu yaz![]()
polat ın banka hesabı var mıdır senceaaaaa tilki polatın hesabınamı saldırıyor acaba
geçen bölümde polatın bana borcu var onun yüzünden borsadamı ne çok para kaybettim bana o paraları vericek falan demişti polatın bankadakı hesaplarınımı alıyor acaba![]()
adamımmm gelmiiş yaa bende takas nerde ğelsede yorum yzsa dıyodumFragman inanılmaz bişey olmuş vadi bildiğin rayına oturdu uçtu gidiyo sınıftaki vadici arkadaşlar geçen bölüme bayılmışlar resmen fragman çıksa da izlesek diyolar bu fragmanla resmen mest olduk mest mest mest
o değilde şu harcanan emek şu müthiş bölümlerin aldığı reyting beni çok üzüyor ya emeklere üzülüyorum çok çok daha fazlasını almamız lazım Allah'ın izniyle İnşallah yükselicez artık hadii vadiciler sinerji yapalım
sınav haftası olduğu için foruma giriş yapmıyorum ama canım sıkıldığında telefondan girip o güzel yorumlarını hep okuyorum şu haftayı Allah ın izniyle bi atlatayımda sonra vadiyle beraber coşacaz
@batuhankaralar bana da sormuşsun söylim fikrimi %200 katılmıyorum agatamam bende akifi çok sevmiyorum ama çok abartıldı akif konusu.
fragmanı izlemesem yorumları okusam diyecem ki 1 dakka boyunca akif şov yapmış heralde gayet makul sahneler cahit daha ön planda tilki bu bölüm coşturacak fragmanı izlerken heycanlandım yasevdiği kız aynura tehlikede sinirlenmeyecekte ne yapacak akif konusunu abartmayın polat alemdar falanda olduğu yok
@Maskeli Fedai ulan görende seni oyuncu koçu falan senecek bişey beğendiğin yok ali buhara on numara yetenekli ve bana göre süper bi oyuncu hadi karakterini eleştirin vadideki ama yok mimik yokmuş yok kötü oyuncuymuş hadi ordan
ali buhara çok yetenekli bi babanın evladı babası çok büyük bi adamdı ve ona olan minnet borcu karşılığında da akif bu dizide olacak bunu kabul etmeyenler etmek istemeyenler vadiyi izlemesin kardeşim bu kadar net
ben 13 yıllık vadiciyim çocuk gibi yok şu şöyle olursa izlemem bu böyle olursa izlemem falandı filandı demem
ali buhara meteyi artık kabullenin karakterinde de o kadar abartılacak bişey yok
bikaç kişi abarttı yayıldı bu da yeni moda oldu kimse cahite niye bişey demiyor daha düne kadar polatın yanında repliği bile yoktu şimdi başrol adam haksızlık yapmayın
akifin bu kadar üstüne gelindiği için artık akife tek kelime etmicem zevk almaya bakıcam bu nedir ya Allah Allah
Fragman inanılmaz bişey olmuş vadi bildiğin rayına oturdu uçtu gidiyo sınıftaki vadici arkadaşlar geçen bölüme bayılmışlar resmen fragman çıksa da izlesek diyolar bu fragmanla resmen mest olduk mest mest mest
o değilde şu harcanan emek şu müthiş bölümlerin aldığı reyting beni çok üzüyor ya emeklere üzülüyorum çok çok daha fazlasını almamız lazım Allah'ın izniyle İnşallah yükselicez artık hadii vadiciler sinerji yapalım
sınav haftası olduğu için foruma giriş yapmıyorum ama canım sıkıldığında telefondan girip o güzel yorumlarını hep okuyorum şu haftayı Allah ın izniyle bi atlatayımda sonra vadiyle beraber coşacaz
@batuhankaralar bana da sormuşsun söylim fikrimi %200 katılmıyorum agatamam bende akifi çok sevmiyorum ama çok abartıldı akif konusu.
fragmanı izlemesem yorumları okusam diyecem ki 1 dakka boyunca akif şov yapmış heralde gayet makul sahneler cahit daha ön planda tilki bu bölüm coşturacak fragmanı izlerken heycanlandım yasevdiği kız aynura tehlikede sinirlenmeyecekte ne yapacak akif konusunu abartmayın polat alemdar falanda olduğu yok
@Maskeli Fedai ulan görende seni oyuncu koçu falan senecek bişey beğendiğin yok ali buhara on numara yetenekli ve bana göre süper bi oyuncu hadi karakterini eleştirin vadideki ama yok mimik yokmuş yok kötü oyuncuymuş hadi ordan
ali buhara çok yetenekli bi babanın evladı babası çok büyük bi adamdı ve ona olan minnet borcu karşılığında da akif bu dizide olacak bunu kabul etmeyenler etmek istemeyenler vadiyi izlemesin kardeşim bu kadar net
ben 13 yıllık vadiciyim çocuk gibi yok şu şöyle olursa izlemem bu böyle olursa izlemem falandı filandı demem
ali buhara meteyi artık kabullenin karakterinde de o kadar abartılacak bişey yok
bikaç kişi abarttı yayıldı bu da yeni moda oldu kimse cahite niye bişey demiyor daha düne kadar polatın yanında repliği bile yoktu şimdi başrol adam haksızlık yapmayın
akifin bu kadar üstüne gelindiği için artık akife tek kelime etmicem zevk almaya bakıcam bu nedir ya Allah Allah![]()
Elindeki silaha dikkat ettin mi tam psikopat karakterinin hakkını veriyor.aaaaa tilki polatın hesabınamı saldırıyor acaba
geçen bölümde polatın bana borcu var onun yüzünden borsadamı ne çok para kaybettim bana o paraları vericek falan demişti polatın bankadakı hesaplarınımı alıyor acaba![]()