- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Nereye tıklıyoruz?oy kullanmayı unutmayalım oylar necati şaşmaz a
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/dizi/sizce-yilin-en-iyi-dizi-oyuncusu-kim?page=59
Nereye tıklıyoruz?oy kullanmayı unutmayalım oylar necati şaşmaz a
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/dizi/sizce-yilin-en-iyi-dizi-oyuncusu-kim?page=59
akıfı polat yaptıkları yok yapamazlar akıf değıl kmse polat olamazBen sana hak veriyorum aga Akifi bende sevmiyorum bazı arkadaşlar fazla iyimser davranıyor.Akifi Polat yapmaya çalışıyorlar.Yürüyüşü hareketleri bakışları.Hadi karizmatik olsa yine iyi adamda oyuculuk diye birşey yok sıfır mimik.Birde gittiler Mr.Keyi öldürttüler bu adama
Akif torpilli bir oyuncu ve öyle kalacak bu değişmeyecek.Rahmetli babasına saygı gösterdikleri için Akifi şişiriyorlarakıfı polat yaptıkları yok yapamazlar akıf değıl kmse polat olamaz
böyle bır yorumu daha öncede okudum düşüncendır sayğı duyarım amaAkif torpilli bir oyuncu ve öyle kalacak bu değişmeyecek.Rahmetli babasına saygı gösterdikleri için Akifi şişiriyorlar
aga o kutucukları işaretliyosunda şu an sorun var galibaNereye tıklıyoruz?![]()
Akif yüzünden Mirsadı da harcadıalrböyle bır yorumu daha öncede okudum düşüncendır sayğı duyarım ama
sevılmedığı ıcın karakter özellıkle sevmeyenler bu tür yorum yzıyor
Çakma Polat işte ne yaparsın
Aga yarım saat uğraştım oy kullanamadım, siz kullandınız mı?aga o kutucukları işaretliyosunda şu an sorun var galiba
ben kımseyı kımse yüzünden harcadıklarıı düşünmüyorum şu an polatAkif yüzünden Mirsadı da harcadıalr
bana polat ğıbı ğelmedı kımse polat ğıbı yürüyemez
Akif geçen sezondan beri önde hatırlatırımben kımseyı kımse yüzünden harcadıklarıı düşünmüyorum şu an polat
kaza yanı necatı şaşmaz kaza yaptı akıfı öne aldılar o kadar
aga şu an bende kullanamdım, sonra bir daha denerizAga yarım saat uğraştım oy kullanamadım, siz kullandınız mı?
kanal de kı bölümlerde kaç kere ön plandaydı polat ak saçlı oluncaAkif geçen sezondan beri önde hatırlatırım![]()
aga polat yürüşüyle alakası yok usta gibisini en kral oyuncuda yapamaz usta kadar kimseye yakışmaz
kadırcım yuvarlak kutucuklar var onlara tıklayacaksınızaga şu an bende kullanamdım, sonra bir daha deneriz
aga ne yapıyor acaba? aga fragman yorumun alayım bu arada o kadar yorum yaptın akif sataşmaktan fragman yorumunu yapmadın dahaTilki esiyor fragmanda@-KADİR-