gerçekten polatın yokluğunu hiç aramadık müthiş bi bölüm oldu sezonun hiç tartışmasız en iyi bölümüydü ömer babanın veda ettiği bölümü gizemiyle geride bırakmıştır
bu sezon yeni gelen oyuncular çok çok iyi
son olarak kaan girgin müthiş yakıştı diziye oyuncu farkını belli ediyor jest mimikleri falan on numaraydı kasıntı kasıntı oynamıyor adam çok beğendim
raskolnün geri dönüşü ve tavırları süper ya bu adamı sevmeyen bir tek vadici varmıdır söyleyin bana

gerekirse tilkiyi harcayın ama bu adamı nolur harcamayın ya raskoln bi başka
yeni konsey bu bölümde bana çok ümit verdi bankacı reşat olsun fehminin toparlanması olsun gözdağları
can beyin diziye girişi ve uygun müziklerle çok süper sahneler izledik
cahit abdülhey in yerini dolduruyor ama her karakter ayrı bi efsanedir cahitte efsane olma yolunda ilerliyor
bu bölüm gökhan kırdar ı da tebrik etmek istiyorum onun müzik seçimleri bölümün güzellik derecesini de belirliyor emin olun buna
müzik seçimleri çok iyiydi ve senaryonun da bu bölüm çok iyi olması sonucu sezonun en iyi bölümü ortaya çıktı
Necati abinin durumuna göre senaryoyu çok iyi yönlendirmişler helal olsun o mektup sahnesine daha sonra bi flashback yapılacaktır
süha tartık başlı başına bir gizem zaten daha çözemedik ama derin bi adam olduğu zaten tahmin ediliyordu bizde vadiciler olarak tecrübeliyiz sonuçta

akife haddini aşmadan erhan ve diğer efsane karakterlerin önüne geçmeden senaryo yazılırsa o da sevilecektir sevilmemesinin nedeni abartılmasıdır halk kendini beğenmiş karakterleri sevmez akifi sevdirsinler yeter
ve de sezonun yıldızlarından Sagir artık İstanbula geliyor
bu müthiş bi gelişme çünkü artık sagir direk olayların içinde olacak ve aktifliği iyice artacaktır daha önce defalarca söyledim yine söylüyorum adam sesiyle görüntüsüyle on numara bi oyuncu ve vadiye inanılmaz yakışıyor
bu sezonki oyuncu seçimler ''cuk'' diye oturdu adeta
bu arada vadi yeni bölüm başladığından beri telefondan giriyodum şuan 150 bildirim gelmiş
ya abi o da bölüm öncesi atıp tutuyor vadi saati piyasada yok hadi gel bakalım bu bölüme de laf söyleyen varsa kusura bakmasında gitsin çizgi film veya kadın dizileri izlesin net söylüyorum