Resmen ilani ask etmis
Beyaz Karanfil diye dizi mi var. İlk başladığında izlicem diye oturdum karşısına 5 dakika tahammül edemedim. Kenan Çoban'ın dublajı berbat ötesi diziden samimiyetsizlik akıyor hiç inandırıcı değil. Son yıllardaki en kötü dizi. Reyting problem değil Kaçak'ta yüksek reyting almıyor ama beni inandırıyorlar o işe, samimi ve sıcak geliyor.Yalniz Beyaz Karanfil ezildi ezikdi![]()
O guzel ve uzun yorumunu dort gozle bekliyorumTelefondan yazdığım için uzun yazamıyorum bölüm bitince bilgisayara geçecem
Ağlamak mi 😱Akif ait olduğu yere dostlarının arasına döndü. Yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.
Akifin sevenimi varmışvadi forumundan bizim gibi akifi sevmeyen birisi mektup yollamıs cevap olarakta akifin çok seveni var diye yollamıslar hahahaha kim acaba bu sevenler![]()
Sen olabilir misin ablacim en buyuk asklar nefretten dogarvadi forumundan bizim gibi akifi sevmeyen birisi mektup yollamıs panaya cevap olarakta akifin çok seveni var diye yollamıslar hahahaha kim acaba bu sevenler![]()
müthiş yorum bence de olabilirSen olabilir misin ablacim en buyuk asklar nefretten dogar)))))))