Hakkin rahmetine kavusacakmis oyle diyorlarAkif adamıma bişey olmaz inşallah.
de get. Akif'e bişey olmaz. Adamım yine kendisine bol bol sahneler yazsın.Hakkin rahmetine kavusacakmis oyle diyorlar
bbende şimdilik bir skıntı yok, normal
Nesi normal iki saatde mesaj yazıp alıntı yapabiliyorum.bbende şimdilik bir skıntı yok, normal
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Çünkü kasan top15 ti pc yle alakası yokbbende şimdilik bir skıntı yok, normal
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Adamin mi ya aga o adamin neresini begeniyonde get. Akif'e bişey olmaz. Adamım yine kendisine bol bol sahneler yazsın.
işte bende öyle birşey yok diyorum , gayet normalNesi normal iki saatde mesaj yazıp alıntı yapabiliyorum.
Bunu Poyraz'ı beğenen senmi söylüyorsun?Adamin mi ya aga o adamin neresini begeniyonBak Beyaz Tv de ki bolumlerde ki karakterlere birde bizim Akife bir Ayi İbo bile olamaz
Tapatalk bile yavas aga
Yok artik aga Poyrazin neresi kötü Akif bebesinden daha iyidir ah be Poyraz olaydi Akifin gozleri oyaydi [emoji85]Bunu Poyraz'ı beğenen senmi söylüyorsun?
Kertenkele'de izliyormusun aga.Yok artik aga Poyrazin neresi kötü Akif bebesinden daha iyidir ah be Poyraz olaydi Akifin gozleri oyaydi [emoji85]
Bitti. Polat, Ebru'ya Elif demişti hatırlıyormusun?Ebru Vadiye iniş yaptı !
Aynen tamda Ebruyla arayi duzeltmislerdi o sahnelerde sanirim Abdulhey yakalanmisti. Sonra arabada Memati dedi abi sen yengeye elif dedin diye sonra PolatBitti. Polat, Ebru'ya Elif demişti hatırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?