Hakkin rahmetine kavusacakmis oyle diyorlarAkif adamıma bişey olmaz inşallah.
de get. Akif'e bişey olmaz. Adamım yine kendisine bol bol sahneler yazsın.Hakkin rahmetine kavusacakmis oyle diyorlar![]()
bbende şimdilik bir skıntı yok, normal
Nesi normal iki saatde mesaj yazıp alıntı yapabiliyorum.bbende şimdilik bir skıntı yok, normal
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Çünkü kasan top15 ti pc yle alakası yokbbende şimdilik bir skıntı yok, normal
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Adamin mi ya aga o adamin neresini begeniyonde get. Akif'e bişey olmaz. Adamım yine kendisine bol bol sahneler yazsın.![]()
işte bende öyle birşey yok diyorum , gayet normalNesi normal iki saatde mesaj yazıp alıntı yapabiliyorum.
Bunu Poyraz'ı beğenen senmi söylüyorsun?Adamin mi ya aga o adamin neresini begeniyonBak Beyaz Tv de ki bolumlerde ki karakterlere birde bizim Akife bir Ayi İbo bile olamaz
![]()
Tapatalk bile yavas aga
Yok artik aga Poyrazin neresi kötü Akif bebesinden daha iyidir ah be Poyraz olaydi Akifin gozleri oyaydi [emoji85]Bunu Poyraz'ı beğenen senmi söylüyorsun?![]()
Kertenkele'de izliyormusun aga.Yok artik aga Poyrazin neresi kötü Akif bebesinden daha iyidir ah be Poyraz olaydi Akifin gozleri oyaydi [emoji85]
Bitti. Polat, Ebru'ya Elif demişti hatırlıyormusun?Ebru Vadiye iniş yaptı !
Aynen tamda Ebruyla arayi duzeltmislerdi o sahnelerde sanirim Abdulhey yakalanmisti. Sonra arabada Memati dedi abi sen yengeye elif dedin diye sonra PolatBitti. Polat, Ebru'ya Elif demişti hatırlıyormusun?