Gelen gideni aratir diye bosuna dememislerGeçen yıl Kanal D'ye geçmek için yırtınıyorduk, Atv'yi arar olduk.
Gelen gideni aratir diye bosuna dememislerGeçen yıl Kanal D'ye geçmek için yırtınıyorduk, Atv'yi arar olduk.
hay bunların ben,nasıl bir düzen koyacaklar şimdi sen anlarsın10 dakıka erken reklam nedir cnm![]()
evet yine beklediğimizin altında gelecek kanala bak ya pozitif etkiyi bıtak resmen sabote ediyor
bunlar şimdi 22.00 bölüme geçerse tam 25 dakika reklam vermiş olucaklar vadinin 10 dakikasını reklam için yemiş olucaklar yanıGeçen yıl Kanal D'ye geçmek için yırtınıyorduk, Atv'yi arar olduk.
Show'a geçmek için kampanya başlatıyorum.evet yine beklediğimizin altında gelecek kanala bak ya pozitif etkiyi bıtak resmen sabote ediyor
seneye artık show a dönmenin vakti gelmiştir,Show'a geçmek için kampanya başlatıyorum.
Şaka bir yana Kurtlar Vadisi'ne gerçek değeri Show TV vermiştir.
Show'da 21:45'de başlardık ve zırt pırt saatiyle hiç oynamazlardı.
bölüm güzelde aga reytinglerden nedense beklentim yok, ama çok iyi başladık gerçektenNereye çakıliyoruz ya yok öyle dava yarın şov yapacak mükemmel bir bölüm
Kaan Girgin süper oyuncuymus ya acayip yakıştı vadide
Fehmide toparlandı
Bu sezon ki oyuncu seçimleri müthiş kaan Girgin on Numara
Vee vadide gizem tavan yapıyor en sevdiğim anlar bölüm süper gidiyor
İnşallah aga bir gecsek süper olur.seneye artık show a dönmenin vakti gelmiştir,
bölüme birşey diyen yok cnm ama 21:35 reklam nedir yanı 10 dakıka erken reklama girdiler eğer 25 dakıka reklam olurda bölüme 22:00 girilirse vadinin 10 dakıkasını reklam için yemiş olucaklar 🙁🙁🙁Nereye çakıliyoruz ya yok öyle dava yarın şov yapacak mükemmel bir bölüm
Kaan Girgin süper oyuncuymus ya acayip yakıştı vadide
Fehmide toparlandı
Bu sezon ki oyuncu seçimleri müthiş kaan Girgin on Numara
Vee vadide gizem tavan yapıyor en sevdiğim anlar bölüm süper gidiyor
25 dk mi 21.50 de baslarbunlar şimdi 22.00 bölüme geçerse tam 25 dakika reklam vermiş olucaklar vadinin 10 dakikasını reklam için yemiş olucaklar yanı![]()
saat bası olmadan bölüme girilmiyor 22:00 baslayabilir 🙄🙄🙄25 dk mi 21.50 de baslar
Başlayınca haber aga sana zahmet25 dk mi 21.50 de baslar
Nerden cikardin onu reklamlar 15 dkyi gecmiyor diye biliyorumsaat bası olmadan bölüme girilmiyor 22:00 baslayabilir 🙄🙄🙄
Tamam aga veririm tabikiBaşlayınca haber aga sana zahmet
hadi aga inşallah bende birşey yok ama inş dediğin gibi olur yaYarın şov yapacaz içime doğdu
Kaan Girgin çok yakıştı yav hiç tahmin etmedim jest mimikler fevkalade