ben bu hafta hissediyorum aga olacak bu iş 😀neyi bekliyoduk ki aga bu hafta vadimiz her hafta müthiş süper zaten
8 alacaz boşuna kendinizi yormayın![]()
ben bu hafta hissediyorum aga olacak bu iş 😀neyi bekliyoduk ki aga bu hafta vadimiz her hafta müthiş süper zaten
8 alacaz boşuna kendinizi yormayın![]()
bu hafta neyi bekliyoruz aga onu anlamadımben bu hafta hissediyorum aga olacak bu iş 😀
Aga her hafta sen 10 üstü alırız derdin şimdi pek bir umutsuz gördüm seni.alacağımız oran bu hafta 8.7 dir aga görürsün
bölümler birbirinden müthiş zaten aga geçen bölümde 9 falan diyodum harbdien 9 aldık İnşallah bu sefer 10-11-12 uçalım artık sıktı bu 9 mokuzAga her hafta sen 10 üstü alırız derdin şimdi pek bir umutsuz gördüm seni.
Fragmanı daha izlemedim ama bu sezon beğenmediğim bölüm olmadı 5 bölüm içinde, 10 reyting ne zaman nasip olacak bakalım.![]()
fragmanda birşey yok boş bir fragman olmuşAga her hafta sen 10 üstü alırız derdin şimdi pek bir umutsuz gördüm seni.
Fragmanı daha izlemedim ama bu sezon beğenmediğim bölüm olmadı 5 bölüm içinde, 10 reyting ne zaman nasip olacak bakalım.![]()
aga neyi beklediğimizi bilmiyomda, bu hafta yı dikkatle takip et derim olacak , sonunda muradımıza erecezbu hafta neyi bekliyoruz aga onu anlamadımyav bıktım artık hayal kırıklığı yaşamaktan 5 haftadır 10 diyoruz bi türlü olmuyo sonra çok üzülüyorum ben o yüzden 8 diyorum tabi 8 falan almayacaz ama öyle diyim
![]()
aga neyi beklediğimizi bilmiyomda, bu hafta yı dikkatle takip et derim olacak , sonunda muradımıza erecezbu hafta neyi bekliyoruz aga onu anlamadımyav bıktım artık hayal kırıklığı yaşamaktan 5 haftadır 10 diyoruz bi türlü olmuyo sonra çok üzülüyorum ben o yüzden 8 diyorum tabi 8 falan almayacaz ama öyle diyim
![]()
sende bi gizem var ama hadi bakalım agafragmanda birşey yok boş bir fragman olmuş
aga neyi beklediğimizi bilmiyomda, bu hafta yı dikkatle takip et derim olacak , sonunda muradımıza erecez
aga neyi beklediğimizi bilmiyomda, bu hafta yı dikkatle takip et derim olacak , sonunda muradımıza erecez![]()
Geçen sene bu zamanlarda AB'de 11 reyting almışız galiba. Geçen konulara bakıyordum maça rağmen bi de.bölümler birbirinden müthiş zaten aga geçen bölümde 9 falan diyodum harbdien 9 aldık İnşallah bu sefer 10-11-12 uçalım artık sıktı bu 9 mokuz![]()
fragmanda birşey yok boş bir fragman olmuş
aga neyi beklediğimizi bilmiyomda, bu hafta yı dikkatle takip et derim olacak , sonunda muradımıza erecez
aga neyi beklediğimizi bilmiyomda, bu hafta yı dikkatle takip et derim olacak , sonunda muradımıza erecez![]()
![]()
yav ne ab si mb si aga totalde 10 alamadık daha diğer grupları salla 10 lazım 10 bize 10 gelsin sonra her hafta uçalım alışık değiliz bu oranlara bizGeçen sene bu zamanlarda AB'de 11 reyting almışız galiba. Geçen konulara bakıyordum maça rağmen bi de.
takas'ın yorumuna bakarsak sanırım sadece Polat yürüyor.
Ama umarım değildir böyle bi şey. Hem sen ne ara izledin.
![]()
aga takas agam çıktı deyince dayanamadım koşar adım dışarı çıkıp telefona kontör yükledim telefondan izledimGeçen sene bu zamanlarda AB'de 11 reyting almışız galiba. Geçen konulara bakıyordum maça rağmen bi de.
takas'ın yorumuna bakarsak sanırım sadece Polat yürüyor.
Ama umarım değildir böyle bi şey. Hem sen ne ara izledin.
![]()
aga fragman coşturmuş cidden , raskoln şov yapacak, usta nın yürüyüşü yine efsane adam yürüyor bizde heyacan tavan yapıyor nasıl bir durumsa artık 😀fragman müthiş beyler açık ve NET![]()
aga adam çok karizma ya onun karizmasına hastayımaga fragman coşturmuş cidden , raskoln şov yapacak, usta nın yürüyüşü yine efsane adam yürüyor bizde heyacan tavan yapıyor nasıl bir durumsa artık 😀
adam ne yapsa yakışıyor sakallı , sakalsız, kirli sakal hepsi acayip yakışıyoraga adam çok karizma ya onun karizmasına hastayım![]()
İnsan karizma olunca böyle oluyor agaadam ne yapsa yakışıyor sakallı , sakalsız, kirli sakal hepsi acayip yakışıyor![]()
yakışıklı olmayıp da bu kadar karizma olan bir adam zor bulunur aga 🙂İnsan karizma olunca böyle oluyor aga
Fragmanı gene izlemicem @-KADİR-alacağımız oran bu hafta 8.7 dir aga görürsün