Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm Yorumları

rulet sahnesini dün bende canlı canlı yazdım zaten ne kadar gereksiz olduğunu ama işi tilkiye bağladılar tilkinin mekanı basması için rulet şarttı yani sonu bağlandı
motorcu sahneleri de uyuşturucu işi için gerekli bi sahneydi pat diye giremezler
bunların hepsi tilki andrei ye bağlacak
mr.key in akifin elinden ölmesine zaten hepimiz tepki gösterdik akifi mr.key in bacağı kadar sevmiyoruz ama yapacak bişey yok öldürdü
ama saçma bi sahne göremedim kgt başkanlığı yapmış birinin uzman olması kadar normal bişey yok
safiye zaten başlı başına gereksiz bi karakter
fehmiyi de daha çözemedik bi işe yaradığı yok

haftaya reytingleri kesin artıracağımızı söylüyorum haftaya kesinlikle çift haneleri görücez bunu maça rağmen söylüyorum bence bu bölümden sonra vadi reyting oranlarında sıçrama yapacak

Safiye ve Prens Henry bu ikisi de gereksiz karakterler

bu fehmi yi daha aktif halde görmek güzel olur karekterde potansiyel var ama güçsüzleştirmeye başladılar fehmi yi hakkı ne derse onu yapan bir karektere doğru gidiyor

en iyi bölüm değil bence aga geçen bölüm çok süperdi 233.bölüm en iyisiydi

bu fehmi yi daha aktif halde görmek güzel olur karekterde potansiyel var ama güçsüzleştirmeye başladılar fehmi yi hakkı ne derse onu yapan bir karektere doğru gidiyor
oyuncu çok iyi ama karakter tırt

en iyi bölüm değil bence aga geçen bölüm çok süperdi 233.bölüm en iyisiydi

oyuncu çok iyi ama karakter tırt
Tilkiden ötürü en iyi bu bölüm bu bence
.Tilkinin mekan basma sahnesi çok gerekli bir sahne neden beğenmediniz anlamadım
.

agalar iyi durumdayız iyi de yoldayız dizimiz oldukça iyi ilerliyor o kadar çok karekter o kadar çok konu var ki bunları harmanlamak birlikte götürmek gerçekten büyük bir hüner istiyor bence iyi yldayız yalnız o settar agaymış miran mış baltazar mış aman diyorum bu karekterlerin süreleri minumum sürede olmalı resmen dizinin temposunun aşağılara düşürüyorlar

Allah`tan Tilki geldi hepsini temizlemesi dileğiyle

tilki tüm gereksizleri temizleyecek

tilki sizin bildiğiniz o eski tilki değil adam resmen yaşlanmış

tilki sizin bildiğiniz o eski tilki değil adam resmen yaşlanmış
Abartma aga o kadar da değil tamam saçlar beyazlamış ama yinede potansiyeli çok yüksek şöyle düşün yedek kulübesinden girip gol atan futbolcu gibi bence Tilki Andrei

Birde gidip admaı Raskolnle karşılaştırıyorsunuz Raskolnle Tilkiyi karşılaştırmak Tilkiye hakarettir

olabilir aga tilki 😀 bakalım tilki dediğinz gibi raskoln ü öldürebilecek mi
sıkıysa öldürsün