Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Fragmanı

harika bir bölüm geliyo aksiyon sahneleri düzenlenmiş kovan çıkıyo

alın işte akif reise helal olsun adam iş bitiriyo siz hala adamı eleştiriyorsunuz 🙂

[USER=864

Bu sene fragmanlar ağzı açık bırakacak cinsten hazırlanıyor helal olsun süper bir bölüm daha geliyor.. :Z

Acayip bolum olacak en iyi bölümleden biri olacak

Akifi yuceltmeleri icin.mr keyin defterini duruyorlar:))))allahin aklima mukayet ol🙂

Fragman süper olmuş. Polat, yasin ve ekip esir düşüyor ve sonradan kampı dağıtıyorlar. En son kısım da usta ve yasin beraber batlamadan kacmalari iyi bu sayede yasini polata yakın tutup ön plana alacaklar. Mr.ky sıkan akif olmayabilir olsa bile ruyadir mr ky o kadar kolay kolay diziden çıkarmazlar gibime geliyor.

maşallah nazar değmesin vadi acayip bölümler yapıyor, yalnız bazılarını anlayamıyorum bizim forum için değil de, eski eskileri özledik falan bu , insanları bir çözemedim

maşallah nazar değmesin vadi acayip bölümler yapıyor, yalnız bazılarını anlayamıyorum bizim forum için değil de, eski eskileri özledik falan bu , insanları bir çözemedim
Aynen aga haklısın geçmiş geçmiş biz önümüze bakalım yeni oyuncular ve yeni bölümler bizleri bekliyor.

Aynen aga haklısın geçmiş geçmiş biz önümüze bakalım yeni oyuncular ve yeni bölümler bizleri bekliyor.
aga bu yapılan gerçi pekde ciddiye almamak lazım da yinede kızıyorum işte, tam bir şımarıklık vadi biterse ben onları görücem bir daha böyle bir dizi izleyebilecekler mi ; cevap basit . ah görürler

aga bu yapılan gerçi pekde ciddiye almamak lazım da yinede kızıyorum işte, tam bir şımarıklık vadi biterse ben onları görücem bir daha böyle bir dizi izleyebilecekler mi ; cevap basit . ah görürler
Aga takmiyacan kafaya değmez çünkü. Aga ağzını hayrı aç biter miter daha 2023'ü görecez inşallah.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato