Son düzenleme:
alın işte akif reise helal olsun adam iş bitiriyo siz hala adamı eleştiriyorsunuz 🙂
Al senin olsun tepe tepe kullan:)))))ben daha seyredemedim fragmani
önemli değil abi, yalnız şu akif hayal falan kuruyosa kulaklarını çınlatırım epeyCok saol
mr.key in ölmesini hiç beklemiyordum çok süpriz olduAkifi yuceltmeleri icin.mr keyin defterini duruyorlar)))allahin aklima mukayet ol🙂
Aynen aga haklısın geçmiş geçmiş biz önümüze bakalım yeni oyuncular ve yeni bölümler bizleri bekliyor.maşallah nazar değmesin vadi acayip bölümler yapıyor, yalnız bazılarını anlayamıyorum bizim forum için değil de, eski eskileri özledik falan bu , insanları bir çözemedim
aga bu yapılan gerçi pekde ciddiye almamak lazım da yinede kızıyorum işte, tam bir şımarıklık vadi biterse ben onları görücem bir daha böyle bir dizi izleyebilecekler mi ; cevap basit . ah görürlerAynen aga haklısın geçmiş geçmiş biz önümüze bakalım yeni oyuncular ve yeni bölümler bizleri bekliyor.
Aga takmiyacan kafaya değmez çünkü. Aga ağzını hayrı aç biter miter daha 2023'ü görecez inşallah.aga bu yapılan gerçi pekde ciddiye almamak lazım da yinede kızıyorum işte, tam bir şımarıklık vadi biterse ben onları görücem bir daha böyle bir dizi izleyebilecekler mi ; cevap basit . ah görürler
inşallah aga hep isyteyimiz o hedef 2023 , haklısın agaAga takmiyacan kafaya değmez çünkü. Aga ağzını hayrı aç biter miter daha 2023'ü görecez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?