Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

Bence pek fark yok geçen seneyle aynı evet bende bu durumdan şikayetçiyim ama ilerleyen zamanlarda düzeltilir
nasıl fark yok yav silah seslerinin bu kadar kötü olduğunu hiçbir zaman hatırlamıyorum
özellikle sesler hiç inandırıcı olmuyor

senaryo görüntü kaltie herşey müthiş vadi süper ötesi tek sıkınıtı çatışma sahneleri

nasıl fark yok yav silah seslerinin bu kadar kötü olduğunu hiçbir zaman hatırlamıyorum
özellikle sesler hiç inandırıcı olmuyor

senaryo görüntü kaltie herşey müthiş vadi süper ötesi tek sıkınıtı çatışma sahneleri
Bence Sadullah Şentürk geri gelsin ya da Serdar Akar yönetmen olsun

Yeni sezonu izleyeyim dedim ve özetten izlemeye başladım. Müthiş olmuş. Kanal D'ye yakışmış. :) Ama son 20 dakikasını izleyemedim otobüs sebebiyle. :) Kara verilen ilaç yüzünden mi öldü ?

Ertuğrul Şakar, Şefkat Tepe'deki rolünün aynısını canlandırıyor. :) Dublajcısı filan değişmemiş. :)

Yeni sezonu izleyeyim dedim ve özetten izlemeye başladım. Müthiş olmuş. Kanal D'ye yakışmış. :) Ama son 20 dakikasını izleyemedim otobüs sebebiyle. :) Kara verilen ilaç yüzünden mi öldü ?

Ertuğrul Şakar, Şefkat Tepe'deki rolünün aynısını canlandırıyor. :) Dublajcısı filan değişmemiş. :)
Kara askerleri tarafından şerefli bir şekilde öldürüldü

aga çok sevindim geri dönmene kordon aynı dediğin gibi ses aynı :D tabi vadide o kadar psikopat olamaz ama ona yakın olacaktır :D

aga son 20 dakkayı mutlaka izle bence karanın ölümünü görmen lazım

Vadi bugün çok iyiydi özellikle kara sahneleri onun dışında diziye yeni giren yasin ve girecek olan tilki bu hafta için en iyi sahnelerdi özellikle tilkinin adı bile yetti.
Polat sahalara dönmesi iyi oldu özellikle kara için ağlaması süper sahneydi.
Haftaya tilki de ortaya çıkar. Kısacası haftaya reytingler de ucacaz :)

aga çok sevindim geri dönmene kordon aynı dediğin gibi ses aynı :D tabi vadide o kadar psikopat olamaz ama ona yakın olacaktır :D

aga son 20 dakkayı mutlaka izle bence karanın ölümünü görmen lazım
Müsait olamıyordum okulda foruma girmeye. Telefondan eriniyordum. :) Bayramlık geldim, bakalım neler olacak. :)

Nasıl öldü ? :)

link yokmu bölümün :T
La attım ya :D

Karaya o kadar üzülüyorum ki yeminlen Abdülheye bile bu kadar üzülmemiştim Kara benim adamımdı yav Polattan sonra 2.sevdiğim karakterdi. Şimdi Poyraz ile savaşları başlamıştır ahirette

2 Fermanına kavuşmuştur adamlarına falan Bakiye oh onlar orada keyif çatsın biz burada ağlayıp duralım

Mr.Key fena geberecek İnşallah Vadinin 2 efsane karakterni harcadı. Biri Abdülhey diğeri Kara. Ona önce ebola virüü verip ardından kucağına bombayı tutuşturup patlatmak lazım

Son düzenleme:
Müthis bir bölüm olmus. Emegi gecen herkesin yüregine saglik... Kara bir efsaneydi ve efsane gibi öldü!

vadi sezona fırtına gibi bir giriş yaptı, senaryosuyla , görüntü çekim kalitesiyle, oyuncuların şahane performanslarıyla, çok çok iyi bir şekilde devam ediyor bakalım bu kaliteyi sezon sonuna kadar götürebilecek mi

bölüm reytingleri oldukça güzel bence helal olsun vadiye

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak