Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

En iyi ölüm senaryosu yazılmış Karaya helal olsun süper bir sahneydi yalnız Polat Kordon haricinde tek kaldı ne Abdül ne Kara vay be..

Tilkinin geri dönmesi tesellimiz oldu fragmanı bekliyoruz artık.. :)

yalnız görünen oki müziklerde geri dönüş yapmicaklar ben müziklerden yana hiç memnun değilim Gökhan abinin bir an önce müziklere el atması lazım loopusla olucak iş değil bu

herkes ne ekerse onu biçer sen adamı yarı yolda bırakıp gidersen adamda senin adını ağzına almaz​
Kenan da elazızlı Necati beylerin köylüsü

Yalnız karaya yapılan şerefli uğurlama Abdülheye yapılmadı @takas ne diyon bu işe
yazıklar olsun diyorum abi diyecek başka bişey yok vefasızlık yaptık biraz koskoca abdül ölüyor ismi bile geçmiyo ya erhan abdülün öldüğünü söylemedi üzülmedi bile eskiden olsa 4-5 bölüm yas tutulurdu en azından her bölüm ismi geçerdi bence yanlış yaptık bizde karaktere saygı olabilirdi en azından

yazıklar olsun diyorum abi diyecek başka bişey yok vefasızlık yaptık biraz koskoca abdül ölüyor ismi bile geçmiyo ya erhan abdülün öldüğünü söylemedi üzülmedi bile eskiden olsa 4-5 bölüm yas tutulurdu en azından her bölüm ismi geçerdi bence yanlış yaptık bizde karaktere saygı olabilirdi en azından
aga adam kendisi saygı duymuyor adam niye ona böyle bir kıyak yapsın zaten yıllardır yapacağı saygıyı yapmış o naptı ilk fırsatta hançeri soktu

Erken bitiyor bence. :( Şöyle özeti biraz daha uzatsalar iyi olacak, kışa doğru değiştirirler umarım bu düzeni...

ve efsane muazzam bir bölümle biter
bu akşam bitiş saatine bişey demiyecem maç olduğu için uzaması olumlu etki yapmazdı ama gelecek haftalar için 23.40 civarı bitmeli

herkes ne ekerse onu biçer sen adamı yarı yolda bırakıp gidersen adamda senin adını ağzına almaz
Kenan da elazızlı Necati beylerin köylüsü
adam olamdıktan sonra ne yazar insana zaten dost bildiklerinden yediği kazıklar daha fazla yara verir abi yabancı olsa elin adamı der bir şekilde sineye çekebilirsin ama dost bildklerinden gelirse bu hareket o zaman kabullenmesi çok zor olur

Vadide ne karakter gitti bırakın artık yas tutmayı giden gitmiştir bölümü beğendiniz mi genel değerlendirmeleriniz nelerdir

adam olamdıktan sonra ne yazar insana zaten dost bildiklerinden yediği kazıklar daha fazla yara verir abi yabancı olsa elin adamı der bir şekilde sineye çekebilirsin ama dost bildklerinden gelirse bu hareket o zaman kabullenmesi çok zor olur​
Sen benim bu konudaki fikrimi bu yazdan beridir biliyon ben Abdülün cenazesi bile olmaz dedim hepiniz itiraz ettiniz bana