Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

yalnız şu ana kadarf vadi inanılmaz devam ediyor gerçekten senaryo ekibine tebrikler ve tabi rejiye helal olsun sonuna kadar birinciliği , övgüleri hak ediyorlar

By90hbhCQAA4sCJ.jpg

Bölüm içinde çok git gel yaşadık Karayla ilgili ve ustayla olan sahnelerini özlemişiz son sahneye bakarsak Kara şerefiyle veda edecek gibi Abdülden daha çok üzüldüm kesinlikle..

karadan ziyade ustanın ağlamasına dayanamadım be o ağlayınca insaın tüyleri diken dilen oluyor
cendere zaten ipi koparıyor
keşke abdülün işini uzatsalardı be

karadan ziyade ustanın ağlamasına dayanamadım be o ağlayınca insaın tüyleri diken dilen oluyor
cendere zaten ipi koparıyor
keşke abdülün işini uzatsalardı be
aga bi düşün necati şaşmaz bile abdülheyden hiç bahsetmiyor bariz satıcılığı yapan ta kendisi hakan boyav daki oyunculuğun onda biri yok kenan çoban da

büyük bi emek harcanıyor böyle bir dizi çekmenin imkanı yok şuanda dizi değil film adeta her hafta film izliyoruz

büyük bi emek harcanıyor böyle bir dizi çekmenin imkanı yok şuanda dizi değil film adeta her hafta film izliyoruz
aynen aga yok böyle birşey ya gerçekten tüm ekibe ve necati şaşmaz a tebrikler ,i helal olsun hepsine

aga bi düşün necati şaşmaz bile abdülheyden hiç bahsetmiyor bariz satıcılığı yapan ta kendisi hakan boyav daki oyunculuğun onda biri yok kenan çoban da
katılmıyorum aga siz abdülü çok çabuk sattınız bence
yav eskiden kara mı vardı adam tnt sezonu girdi vadiye
abdülheyden bahsediyoruz en büyük efsanelerimizden biri
bakın kenan çobanı tamam sildiniz ama abdülheyi vadide en görkemli şekilde uğurlayacaktık ben bu konuda ustanın yanlış yaptığını düşünüyorum
gerçek hayatta ne olmuşsa olmuş vadiye yansıtılmaması lazım

Ömer baba yine döktürüyor sıffın savaşı muhteşem örnek oldu bu diyaloğu kim yazdıysa emeğine kalemine sağlık

ve başladı inşallah hemen bitmez ya çok erken bitiyo

oha gözünün önünde kafayı kestiler
yine akif vay arkadaş ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato