Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

Şu reklamı 45'te verin yaa :(

reklam zamanı pek iyi olmadı gibi bakalım diğer reklamları kaçta girecekler

reklam zamanı pek iyi olmadı gibi bakalım diğer reklamları kaçta girecekler
21:45 girmesi gerekiyor ilk reklam
2.reklamda 22:45 te gelmesi gerekiyor ve 23:00 baslayıp 23:30 3.reklam gelmesi gerekiyor ve 23:45 tede dizi bitmesi gerekiyor 🙂🙂🙂

Şu çatışma sahnelerındeki efektler çok ama çok kötü buna hemen çözüm lütfen

Hala Atv diyosunuz ya şu kanala geçtik havamız değişti yarım saat geç bitsin diye kanala çamur mu atılır ben sinema tadında bölümler izliyorum bu sezon helal olsun tüm ekibe. :)

Kordon Yasinin sesini değiştirmemişler adamsın necati abi :D

Akif sahneleri çok abartılı olmaya başladı tek vuruşta bayılıyor adam Muhammed Ali oldu başımıza. :F

reklam saati iyi maçtan önce vermek seyirciyi maça yönlendirebilirdi böylesi iyi oldu

ya aga şu çatışma sahnelerini düzeltin sinema filmi gibi dizi izliyoruz sahneler müthiş görüntü inanılmaz bişey ama çatışma sahmeleri berbat ses kötü efektler değil ses gerçek izlenimi vermiyor

gelen gideni aratır diye bi söz var ya inşallah bu söz yerini bulmaz ben şu sahnelerde onur tanı arıyorum yani doğan ümit karaca vadiyi yönetecek adam değil gibi
aksiyon çekmek zor yapamıyor bu aadam vadide aksiyonu yapamıyorsa yerin yoktur
eğer serdar akar devreye girmeyecekse doğan ümit karacayı da alsın gitsin bişey yapmamış ki adam çatışma sahneleri geçen sezondan kat kat kötü

yeminle süper gisiyor herşeysahneler müthiş ama çatışma sahneleri yapmacık kalıyor
eğer bu böyle gidecekse selahattin sancaklı yönetmen koltuğuna gelsin NET

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato