Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Özet ve Fotoğrafları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,741
Puanı
1,060
Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor.

10659164_741080745927062_7814865184336376418_n.jpg

Ömer Baba’yı bulup kurtarmak için yola çıkan Polat’ın karşısında duran engeller beraberinde birçok sürprizi getirir. Bu yolculukta alacağı haberler ve karşılaşacağı isimler Polat Alemdar’ı durdurabilecek midir?

110.jpg

107.jpg

106.jpg
105.jpg

Mr. Key, sinsi planını harekete geçirmeye başlamıştır. Dört bir koldan gerçekleştirdiği hamleleri nasıl sonuçlar doğuracaktır?

101.jpg

102.jpg

103.jpg

Polat Alemdar ile yaptığı görüşmenin ardından bir sonraki hamlesini kurgulayan Amon, İstanbul’da sürpriz isimlerle çok önemli konular konuşur.

Kara, Ömer Baba ve Cahit kıskaçtadırlar. Çember daralmakta ve acımasız güçler hain amaçlarını bir bir uygulamaktadırlar. Polat Alemdar ise, boyun eğmeyecek ve zalimlere aman vermeyecektir.
104.jpg

111.jpg

108.jpg

Son düzenleme:
bu hafta aksiyona doyucaz ama inşallah silah efektleri geçen haftaki gibi değildir

Bölüm heyecanlı ve aksiyonlu geçecek.İnşallah reytinglerde hakettiğimizi alırız :)
aga reytinglere bakmaya gerek yok bu hafta çaok şansısız her iki guruptada ikincilik gelir malesef

bu hafta aksiyona doyucaz ama inşallah silah efektleri geçen haftaki gibi değildir
aynen aga zaten çekilen sahneler de büyük heyecan uyanacak dediğin gibi o kötü efectlerle sahnelerin içine etmemişlerdir inşallah

1.2.4.5.6.8.9.10.11.ve 12. resimleri çok beğendim 😀

usta siyah pardesü mü giymiş Allah ına kurban be bu alemde teksin ustamm
resimler harika kordonda vadiye indi bizi kimse tu-ta-maz!

resimler beni coşturmaya yetti

kurtlar vadisi yle kimse başa çıkamaz 🙂

inşallah en tez zamanda reaksiyonla beyaz karanfil in helvasını yeriz aga :A
yapma aga ya :D ben izliyorum reaksiyonu güzel dizi süper hatta
beyaz karanfili de izlicem kaçırmam kolay kolay :D
onlar vefasız olabilir onlar bizi satmış olabilir ama benim sevgim kolay kolay bitmez ve aga diğer dizilerden çok daha iyi boş boş diziler izleyeceğime bunları izlerim süper işte

yapma aga ya :D ben izliyorum reaksiyonu güzel dizi süper hatta
beyaz karanfili de izlicem kaçırmam kolay kolay :D
onlar vefasız olabilir onlar bizi satmış olabilir ama benim sevgim kolay kolay bitmez ve aga diğer dizilerden çok daha iyi boş boş diziler izleyeceğime bunları izlerim süper işte
son satırını normal şartlarda olsaydı ben de senin gibi izler senin yapıtığın yorumu yapardım ama benim bahadır ve raci nin olduğu bir işe sıcak bakmam söz konusu olamaz usta nın karşısında olup onu bitirmek için hareket eden insanlara ne olursa olsun tahammül edemem

@takas aga genel sohbette devam edelim

son satırını normal şartlarda olsaydı ben de senin gibi izler senin yapıtığın yorumu yapardım ama benim bahadır ve raci nin olduğu bir işe sıcak bakmam söz konusu olamaz usta nın karşısında olup onu bitirmek için hareket eden insanlara ne olursa olsun tahammül edemem
aga Necati Şaşmaz ı ne kadar çok sevdiğimi tahmin edemezsin büyük hayranlık duyuyorum ustaya ve karşısında kim olursa olsun onun yanındayız
yoksa onları savunmuyorum dizileri izlerim o ayrı ekranda tonla saçmalık varken bunlar izlenmeli bence

Resimler süper özellikle kordon ve karanin silahı kendine dogrultmasi bu hafta aksiyon tavan yapacak.

Aksiyondan cok amonla martinin konusmalari beni daha cok cezbediyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,270
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak