WesTxCoasT
Favori Üye
Ölmedi arkadan vurdular o çoçuğu yalnız kara hala ölmedi Beyaz Karanfilinde başlayacağı yok bakalım neler olacak. 
Farkına varmadim kralbahsettik agadaha tam oturmadı herşey kadronun yarısı piyasada yok daha erhan kol nakli oldu ofis tamamlanınca polatın yanına dönecek erhan bu boru değil
![]()
Beyaz Karanfil, Kara yüzünden mi başlayamadı bir türlü.Ölmedi arkadan vurdular o çoçuğu yalnız kara hala ölmedi Beyaz Karanfilinde başlayacağı yok bakalım neler olacak.![]()
erhanı ne kadar çok sevdiğimi her fırsatta söylüyorum aga 12 yıllık erhanımız o bizim tabi yedirmeyizFarkına varmadim kralerhanı yedirmem
![]()
2 fragman verdiler sadece günü hala belli değil belki 2 dizi birden oynar Hakan Boyav belli mi olur bugün açılan haberde twitterdan son bölümü olacağını söylemişti demekki hesap sahte jenerikte de hala adı yazıyor ne biliyim çıkmasını istemiyorum işte.Beyaz Karanfil, Kara yüzünden mi başlayamadı bir türlü.
Serdarınki yüzünden başlamadı diye tahmin ediyorum. Oyuncular durumdan sıkılıp diziyi bırakabilir inşallah bırakır da ters köşe oluruz.Beyaz Karanfil, Kara yüzünden mi başlayamadı bir türlü.
Umarım başlamadan iptal edilirde kara burda devam eder. Kara çok yakisiyordu diziye.Ölmedi arkadan vurdular o çoçuğu yalnız kara hala ölmedi Beyaz Karanfilinde başlayacağı yok bakalım neler olacak.![]()
Aaaaa bu 231'di dimi tüh.kara 232.bölümde resmen ayrılacağını açıkladı
yani haftaya kara ölüyor yeni siyah sancak timi ve ertuğrul şakar geliyor
kesinn
aynen çok kısa yav 11 olmadan bitiyor sonrası reklam hep zatenbölüm kısamı sürdü banamı öyle geldi 🙁🙁🙁
Kordon diziye girecek diye.sevineyim mi kara ölecek diye uzuleyim mi bilemedim.kara 232.bölümde resmen ayrılacağını açıkladı
yani haftaya kara ölüyor yeni siyah sancak timi ve ertuğrul şakar geliyor
kesinn
bilmiyorum aga ne yaparsın artıkKordon diziye girecek diye.sevineyim mi kara ölecek diye uzuleyim mi bilemedim.
Aynen ağa özellikle ömer baba çok iyiydi.o bomba ofise nasıl girdi hala öğrenemedik
bilmiyorum aga ne yaparsın artık
ben her zaman eskilere üzülürüm abdül gibi efsane gitmiş diğerleri de gidebilir
ama ömer baba nazife anne hariç!
Aslında 21:30 başlarsalar bölüm kısa da olsa geç biteceginden reytingler iyi gelecek.serdar akarın gelmesi çok iyide işte bölümler böyle kaliteli olunca sürede bir hayli kısalıyo malesef