cidden ilginç olmuş bu bölümle babanıda tekrar vadiye döndürecez inşallah 😀hahahah ayy hiç unutmuyorum zaten garcia gelmiş diyordum düşünürüm diyordu share stonede gelicekmiş dedim tamam izleriz kızım diyor annemde yok size vadi falan dedi hahah![]()
cidden ilginç olmuş bu bölümle babanıda tekrar vadiye döndürecez inşallah 😀hahahah ayy hiç unutmuyorum zaten garcia gelmiş diyordum düşünürüm diyordu share stonede gelicekmiş dedim tamam izleriz kızım diyor annemde yok size vadi falan dedi hahah![]()
Ağa bölüm başlayınca haber versene sana zahmet.Oh be cok Şükür eski logo geri döndü
İnsalah direkt yeni bolumden baslatmazlar
Birkaç gündür yapıyor Kanal D bunu.@takas Kanal D de FOX gibi çakallaştı.
Altta AZ SONRA - YENİ BÖLÜM Yazıyor. FOX taktiği. Genelde hiçbir şey yazmazdı Kanal D.![]()
FOX taktiği, hiç sevmem.Birkaç gündür yapıyor Kanal D bunu.Ulan İstanbul'da var mıydı hatırlamıyorum ama Küçük Ağa ve Gültepe'de de vardı.
![]()
İzleyicinin kanalı terk etmemesini sağlayacaklar akıllarınca.FOX taktiği, hiç sevmem.![]()
önceee vadi özetsiz baslıcaktı ama gelen tepkilerden özet koydularcidden ilginç olmuş bu bölümle babanıda tekrar vadiye döndürecez inşallah 😀
hadi abi nşallah ya sonuçta o kadar emek verdik 😀Bu gece twitter yarinda reytingler yikilir)))))
iyi güzel de şu kanal d adamı çıldırtır en azından 21:15 de başlatsa şu dizi hadi hiç değilse 9 da bu ne ya en az 2-3 reytingimiz boşa gidiyorönceee vadi özetsiz baslıcaktı ama gelen tepkilerden özet koydular
bu bölümün fragmanı müziği beğenilmedi değiştirdiler hemen
logoyu beğenmedik bu seferde hemen eski logoya döndüler biz ne istiyorsak o oluyor bu sezon cnm![]()