Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tamam aga durdum@takas alemsin ya benim adaşı niye bu kadar heyecanlandıryon@Polat Şaşmaz aga konuyu riske ediyon bak söylüyorum etmez msiin 🙂
Vadiye son 40 dk Allah
Tamam aga durdum@takas alemsin ya benim adaşı niye bu kadar heyecanlandıryon@Polat Şaşmaz aga konuyu riske ediyon bak söylüyorum etmez msiin 🙂
özetide izleyeceksin değil mi aga 🙂Tamam aga durdum
Vadiye son 40 dk Allah![]()
Yok izlemicektimözetide izleyeceksin değil mi aga 🙂
ben bu hafta 3 kez izledim vadiyi tabi özetide dediğin gibi kaçmaz 🙂Yok izlemicektimTabi izlicem aga özet kaçmaz
aga sosyal medyayı salla bizim reyting diye bieşy bırakmamız lazım vad izaten her yerde 1 numara her alanda
kanal d çok şey beklyior vadiden yarın rekor bi yükselişle şov bekliyorum çok net bi şekilde
vadi diğerlerine benzemez diğerlerinin normalde aldığı reytingi vadi çoğu kişi frekanslarını ayarlayamadığı ve maç olduğu hafta alarak siz benim rakibim olamazsınız ben kendi kendime yarışacam demiştir zaten
kordon salih kim![]()
Ben bu bölümü 3 kez bitirdim önemli sahnelerini en az 7 defa izledimben bu hafta 3 kez izledim vadiyi tabi özetide dediğin gibi kaçmaz 🙂
bu hafta görecez aga ertuğrul şakar yasin rolüyle karşımızda olacak bakalım nasıl bir performans sergileyecekBenim adam arka da![]()
Yasin mi galip demişlerdi sanki ama iki isim de iyi değil şöyle tuhaf bir isim bulsalardı iyi olacaktı.bu hafta görecez aga ertuğrul şakar yasin rolüyle karşımızda olacak bakalım nasıl bir performans sergileyecek
bakalım aga en son da yasin denildi izleyip görecez artık bu bölümde siyah sancak şov yapacakYasin mi galip demişlerdi sanki ama iki isim de iyi değil şöyle tuhaf bir isim bulsalardı iyi olacaktı.
ben bu hafta hiç denk gelmedim vadiye tv hiç izlemedimKanal d durmadan vadiyi veriyor
sana da bol şanslar bol bol önemli ilginç anekdotlar yeni haberlerden falan bahset share stone dan falan bahset 😀ohhh sonunda yanı televizyondan izlyebilicem babamla birlikte bekliyoruz bölümü![]()
hahahah ayy hiç unutmuyorum zaten garcia gelmiş diyordum düşünürüm diyordu share stonede gelicekmiş dedim tamam izleriz kızım diyor annemde yok size vadi falan dedi hahahsana da bol şanslar bol bol önemli ilginç anekdotlar yeni haberlerden falan bahset share stone dan falan bahset 😀