Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Yorumları

aga sosyal medyayı salla bizim reyting diye bieşy bırakmamız lazım vad izaten her yerde 1 numara her alanda :)
kanal d çok şey beklyior vadiden yarın rekor bi yükselişle şov bekliyorum çok net bi şekilde

vadi diğerlerine benzemez diğerlerinin normalde aldığı reytingi vadi çoğu kişi frekanslarını ayarlayamadığı ve maç olduğu hafta alarak siz benim rakibim olamazsınız ben kendi kendime yarışacam demiştir zaten
kordon salih kim :D

Geçen hafta Türksatı patlattık.. artık bu hafta ne olur düşünemiyorum bile.. 🙂 şaka bir yana.. yarın yüksek oranda reyting bekliyoruz.

Tapatalk 2

ByZDqt7IQAA2FYA.jpg

Yasin mi galip demişlerdi sanki ama iki isim de iyi değil şöyle tuhaf bir isim bulsalardı iyi olacaktı.
bakalım aga en son da yasin denildi izleyip görecez artık bu bölümde siyah sancak şov yapacak

bu bölümde de twıtter sallarız 😀

ohhh sonunda yanı televizyondan izlyebilicem babamla birlikte bekliyoruz bölümü:Z:Z:Z

bu pana film bi ilginç cidden şimdi eski logoyu kullandılar

sana da bol şanslar bol bol önemli ilginç anekdotlar yeni haberlerden falan bahset share stone dan falan bahset 😀
hahahah ayy hiç unutmuyorum zaten garcia gelmiş diyordum düşünürüm diyordu share stonede gelicekmiş dedim tamam izleriz kızım diyor annemde yok size vadi falan dedi hahah:kiki::kiki::kiki::kiki: