cidden ilginç olmuş bu bölümle babanıda tekrar vadiye döndürecez inşallah 😀hahahah ayy hiç unutmuyorum zaten garcia gelmiş diyordum düşünürüm diyordu share stonede gelicekmiş dedim tamam izleriz kızım diyor annemde yok size vadi falan dedi hahah
cidden ilginç olmuş bu bölümle babanıda tekrar vadiye döndürecez inşallah 😀hahahah ayy hiç unutmuyorum zaten garcia gelmiş diyordum düşünürüm diyordu share stonede gelicekmiş dedim tamam izleriz kızım diyor annemde yok size vadi falan dedi hahah
Ağa bölüm başlayınca haber versene sana zahmet.Oh be cok Şükür eski logo geri döndü
İnsalah direkt yeni bolumden baslatmazlar
Birkaç gündür yapıyor Kanal D bunu.@takas Kanal D de FOX gibi çakallaştı.
Altta AZ SONRA - YENİ BÖLÜM Yazıyor. FOX taktiği. Genelde hiçbir şey yazmazdı Kanal D.
FOX taktiği, hiç sevmem.Birkaç gündür yapıyor Kanal D bunu.Ulan İstanbul'da var mıydı hatırlamıyorum ama Küçük Ağa ve Gültepe'de de vardı.
İzleyicinin kanalı terk etmemesini sağlayacaklar akıllarınca.FOX taktiği, hiç sevmem.
önceee vadi özetsiz baslıcaktı ama gelen tepkilerden özet koydularcidden ilginç olmuş bu bölümle babanıda tekrar vadiye döndürecez inşallah 😀
hadi abi nşallah ya sonuçta o kadar emek verdik 😀Bu gece twitter yarinda reytingler yikilir)))))
iyi güzel de şu kanal d adamı çıldırtır en azından 21:15 de başlatsa şu dizi hadi hiç değilse 9 da bu ne ya en az 2-3 reytingimiz boşa gidiyorönceee vadi özetsiz baslıcaktı ama gelen tepkilerden özet koydular
bu bölümün fragmanı müziği beğenilmedi değiştirdiler hemen
logoyu beğenmedik bu seferde hemen eski logoya döndüler biz ne istiyorsak o oluyor bu sezon cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?