ve burdan bi şikayet te Gökhan abiye yapıcam bu bölümde zatece fehmi kuzuzadenin müziğini beğendim diğer müzikler bana göre olmamış vadinin bu bölümüne hiç yakışmadı ilk defa müzik konusunda hayal kırıklığına uğradım
amon un gideri de gayet iyiydi RA!bize ALLAH yeter!
müthiş
işte o büyüyü yakalamak meseleZamanla daha da alışırım inşallah. Gerçekten dizide farklı bir büyü var ama.
aga varmısın iddaasına 10 reytingi geçemezsek ne istiyorsanız yaparım iddaaya kim girmek istiyorsa da girerim ne istiyorsa da yaparım 10 reytingi geçeceğimize yürekten inanıyorumarkadaşlar birbirinizi kandırmayın yarın vadi 9 reytingi geçemicek kanalın bu politakasıylada geçicek gibi durmaz zaten
Deniz sen vadi mi izliyorsunAslında ben daha yeni başladım izlemeye ilgimi çekmiyor aslında ama çok övdüğünüz için izliyorum ve sardı dizi yani.
ayoll koca diziyi tek bir müzikle bitirdiler resmennn işid müziğini her sahnede çalmak ne demek oluyor ben hiçç anlamıyorum o müzikle bitirdik vadiyi o sadece işid liderinin olduğu sahnede çalması gerekiyordu ama poaltın sahnelerinde bile heryerde o çaldı durdu bu akşam🙄🙄🙄ve burdan bi şikayet te Gökhan abiye yapıcam bu bölümde zatece fehmi kuzuzadenin müziğini beğendim diğer müzikler bana göre olmamış vadinin bu bölümüne hiç yakışmadı ilk defa müzik konusunda hayal kırıklığına uğradım
ab 6.5 totel de 10Tüm ekibin emeğine sağlık bakalım yarın kaç reyting alacakreyting beklentilerini alalım herkesten.
Merakla bekliyorum bakalım yeni karakterler ve eskilerden gelecek olan karakterleri. Adam tam karizma ama var ya Polat Alemdar rolüne biçilmiş kaftan yani Necati Şaşmaz.işte o büyüyü yakalamak meseledaha açılacak vadi bu 2.bölüm karakterlerin yarısı piyasada yok girecekler çıkacaklar yeni karakterlerin oturması
daha yeni başladık ilerledikçe çok çok daha iyi olacak
aga varmısın iddaasına 10 reytingi geçemezsek ne istiyorsanız yaparım iddaaya kim girmek istiyorsa da girerim ne istiyorsa da yaparım 10 reytingi geçeceğimize yürekten inanıyorum
O kadar övüyorsunuz ki bir bakayım dedim takıldım abi.Deniz sen vadi mi izliyorsun)))
Aynen süper bölümdüaksiyon sadece çatışma değildir ondan şey mey etme aga süper bölümdü net
inşallah aga..Aynen süper bölümdüYarın İnşallah iyi reyting alırız
ayyy hiçç durma eski vadiyi mutlaka izlemelisin cnm hiç zaman kaybetme bence 🙂🙂🙂O kadar övüyorsunuz ki bir bakayım dedim takıldım abi.
aga iddaa haramdır amaişte o büyüyü yakalamak meseledaha açılacak vadi bu 2.bölüm karakterlerin yarısı piyasada yok girecekler çıkacaklar yeni karakterlerin oturması
daha yeni başladık ilerledikçe çok çok daha iyi olacak
aga varmısın iddaasına 10 reytingi geçemezsek ne istiyorsanız yaparım iddaaya kim girmek istiyorsa da girerim ne istiyorsa da yaparım 10 reytingi geçeceğimize yürekten inanıyorum
Benim etkim, geçen hafta kendi açtığım konuya hiç yorum yapamamıştım.wasshhh 21 sayfa olmuş..haftanın konusu olcak gibi bukonu...açan yaşadı yeminle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?