Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Yorumları

ve burdan bi şikayet te Gökhan abiye yapıcam bu bölümde zatece fehmi kuzuzadenin müziğini beğendim diğer müzikler bana göre olmamış vadinin bu bölümüne hiç yakışmadı ilk defa müzik konusunda hayal kırıklığına uğradım

Zamanla daha da alışırım inşallah. Gerçekten dizide farklı bir büyü var ama. :)
işte o büyüyü yakalamak mesele :D daha açılacak vadi bu 2.bölüm karakterlerin yarısı piyasada yok girecekler çıkacaklar yeni karakterlerin oturması
daha yeni başladık ilerledikçe çok çok daha iyi olacak

arkadaşlar birbirinizi kandırmayın yarın vadi 9 reytingi geçemicek kanalın bu politakasıylada geçicek gibi durmaz zaten
aga varmısın iddaasına 10 reytingi geçemezsek ne istiyorsanız yaparım iddaaya kim girmek istiyorsa da girerim ne istiyorsa da yaparım 10 reytingi geçeceğimize yürekten inanıyorum

ve burdan bi şikayet te Gökhan abiye yapıcam bu bölümde zatece fehmi kuzuzadenin müziğini beğendim diğer müzikler bana göre olmamış vadinin bu bölümüne hiç yakışmadı ilk defa müzik konusunda hayal kırıklığına uğradım
ayoll koca diziyi tek bir müzikle bitirdiler resmennn işid müziğini her sahnede çalmak ne demek oluyor ben hiçç anlamıyorum o müzikle bitirdik vadiyi o sadece işid liderinin olduğu sahnede çalması gerekiyordu ama poaltın sahnelerinde bile heryerde o çaldı durdu bu akşam🙄🙄🙄

işte o büyüyü yakalamak mesele :D daha açılacak vadi bu 2.bölüm karakterlerin yarısı piyasada yok girecekler çıkacaklar yeni karakterlerin oturması

aga varmısın iddaasına 10 reytingi geçemezsek ne istiyorsanız yaparım iddaaya kim girmek istiyorsa da girerim ne istiyorsa da yaparım 10 reytingi geçeceğimize yürekten inanıyorum
Merakla bekliyorum bakalım yeni karakterler ve eskilerden gelecek olan karakterleri. Adam tam karizma ama var ya Polat Alemdar rolüne biçilmiş kaftan yani Necati Şaşmaz.

bu arada armegedon a rakip çıktı lion timi hsyırlı olsun vadide gerçekten senaryo tükenmez

aga iddaa haramdır ama :D ben geçemicek diyorum ama inşAllah geçerler :)

gökhan kırdar eski müzikleri hiç kullanmıyor bi insan bu kadar mı yeni müzik yapar ya :d

diğer dizilerin 5 tane müziği olur onları çalar dururlar
bu adam 1000 tane müthiş müzik yapmış hala yapıyor yav güzel abicim büyük usta eskileri kullan vadi bu havası müziklerindedir cendere çalacaksın her bölüm en az 10 dakka

Dengeli gidiyoruz :D (Üye: 15, Ziyaretçi: 15)
hızlı gonzales batuhankaralar denizz19 takas Master.1000 -KADİR- Çiğdem- Maskeli Fedai 34rcp44 china_shangai Polat Şaşmaz WesTxCoasT lale1 papuleoo