Polat Şaşmaz
Favori Üye
ya bırak o kadar da değil kesinlikle katılmıyorum ne 17-18 içocuk gibi birşey yaaaa çok rahat 17 18 yasında görünüyor polatın yanında hatta brak pusatın yanında bile çocuk gibi kalıyor görmek bile sinir etmeye yetiyor bana 🙂🙂🙂
2.Fragman %75 gelir
aynen aga müzik hiç olmamış. üstad çok fazla müzik yapıyor ama vadi havası açısından eski müzikleri çok daha fazla kullanmalıFragman müziği hiç olmamış bu sefer cendere orchesttral iyiydi aslında kalabilirdi.
Bölüm yine akıcı ve güzel olacak Ömer Baba ölmez umarım Akif boks falan yapıyor kafayı yedi iyice.
Andy Garcia'lı sahneleri bekliyoruz artık merakla..![]()
diziden çıkıp giderse rahat brakırım başka türlü sevmicem ben bunu siz seviyorsanız sevin ona karışan zaten olamaz 🙂🙂ya bırak o kadar da değil kesinlikle katılmıyorum ne 17-18 i
17-18 yaşındaki çocukları görüyorum onlar mı bir mi bu adam yaşı 25 üstü gözüküyor net bi şekilde
tamam akifi sevmiyoruz ama cılkını da çıkarmayalım ali buhara iyi oyuncu tek sorun çakma poalt olmasıydı artık aslı döndüğüne göre akifi de rahat bırakalım![]()
O müziklerde uymuştu ama Polatın o Mısırdan çıktığı sahnede Cendere Orchestral çaldığını düşünsene aga çok daha manyak bir şey olurduaynen aga müzik hiç olmamış. üstad çok fazla müzik yapıyor ama vadi havası açısından eski müzikleri çok daha fazla kullanmalı
mesela geçen bölümde yeni müzikleri bence çok iyiydi ama pusu mix bi çıktı yeminle yerimden doğruldum coştum bi an
Yine Perşembe saat 19.30 gibi 2.fragman çıkar aga geçen sene öyle çıkmıştı2.fragmana gerek yok ki çıkmazda zaten
eğer fragman cumartesi pazar falan çıksaydı belki derdik ama nerdeyse salı günü çıkmış unutun bence v2 yi![]()
İkisi birbirinden ayrılmasın zaten, öleceklersede birlikte ölsünler.Arkadaşlar benim bir düşüncem var bilmem olur mu ama İnşallah çıkmazlar diziden
Ömer Baba şimdi ölmeyecek. Dönüş yolunda bir kaza olacak Nazife Anne ile Ömer Baba beraber vefat edecek bence
aga kolu bile sansürlemediler müthiş ya kanlar olduğu gibi duruyor atv her haltı sansürlüyordu kan görmeye hasret kalmıştık resmenKaraların infaz sahnesi çok gerçekçi olmuş.. Kanal D geçen bölümü resmen sansürsüz verdi.. umarız böyle devam eder.
Tapatalk 2
Aynen aga Pusu Mix bir başka ama fragmanda eskileri kullansa daha iyi yenilere tabi lafımız yok enfes olmuş ama olsun.aynen aga müzik hiç olmamış. üstad çok fazla müzik yapıyor ama vadi havası açısından eski müzikleri çok daha fazla kullanmalı
mesela geçen bölümde yeni müzikleri bence çok iyiydi ama pusu mix bi çıktı yeminle yerimden doğruldum coştum bi an
yok aga bu müzik olmamış aslında geçen bölümki müzikleride başta çok beğenmemiştim ama sonra telefona indirip dinleyince müthiş geldi ama bu pek güzel değilAynen aga Pusu Mix bir başka ama fragmanda eskileri kullansa daha iyi yenilere tabi lafımız yok enfes olmuş ama olsun.![]()
o kadarda değil ama ona bile üzülmemKarayı ipte sallandırsınlar![]()
bence ömer baba ölmez arkadaşlar ölseydi bu bölüm ölürdü gibime geliyor polat kurtaracaktır elinde kriptex olduğu sürece ömer babaya dokunamazlar
kara defteride bu bölüm kapansın polat kesinlikle fazla üzülmemeli abdülde bile geçiştirdiler kara asıl satışı yapan kişidir
aga kolu bile sansürlemediler müthiş ya kanlar olduğu gibi duruyor atv her haltı sansürlüyordu kan görmeye hasret kalmıştık resmen![]()