Oğlunun dış dünya ile bağlantısı kopuk sanırım, Cahit buradan kaçacağız falan dediğine göre öyle sanırım.vahap bey ölmedimi oğlu ölmemiş gibi konusuyor
ama dizi detay vermekten kaçıyor kara ve ekibi nasıl yakalandı bunu mutlaka göstermeleri gerekiyordu 🙂🙂Oğlunun dış dünya ile bağlantısı kopuk sanırım, Cahit buradan kaçacağız falan dediğine göre öyle sanırım.
Oha Polata bak adam kumlardan çıktı
Tapınakçıları patlattıktan sonra Armageddon geldi işteama dizi detay vermekten kaçıyor kara ve ekibi nasıl yakalandı bunu mutlaka göstermeleri gerekiyordu 🙂🙂
Şifre üsse girmek için lazım. Parmak izi için adamın elini kesti onu okutup bir de şifre girmesi lazım ama söylemedi şifreyiMüzikler süper yanlız.Bu şifre bölümün başındaki sahneyle ilgili sanırım.
Aynen bölümün başı durgundu açıkcası tam anlammıştım ama şimdi açıldı Polat'ın Mısır'a gitmesiyle. Cidden özlemişim ya.ayyy sinama filmi izliyoruz gibi sankı hiç dizi bölümü gibi değil
şuankı müzik kurtlar vadisi ırak müziği galiba sahnelerde andırıyorAynen bölümün başı durgundu açıkcası tam anlammıştım ama şimdi açıldı Polat'ın Mısır'a gitmesiyle. Cidden özlemişim ya.
ben zaten netten izliyorum digitürk pilaydanAydın Doğan dizinin internentten izlenimini durdurmuş
Reyting gelsin diye , tepki gelmiş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?