Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Yorumları

Yalnız 24.dakikadan itibaren başlayan müzik çok hoşuma gitti ya çok süper indirsem 1 gün boyunca sınırsız dinlerim herhalde

Müzikte ki uuuu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu yerine bayılıyorum ya
uuu uuuuuuuuu uuuuuuuuu

özlediğimiz kurtlar vadisi sonunda siyasetden uzak tamamen aksiyona dayalı bir sezon bizi bekliyor !! #polatsahayaçıkıyor

bölüm inanılmaz beğenilmiş özellikle kaliteye herkes hayran kalmış vadinin sırtı yere gelmez be adamlar bu işin tartışmasız kralı

Ben girişini kaçırdım akifi gösterdiler mı

Kanal değiştirme şerefine polat yine bir üsse girdi))) ATV yer geldiğinde incirlige girmişti)))
Bekledigim gibi bir bölüm değildi azmettim ama sonuna kadar izleyemedim. Ama reaksiyona gore izlemesi daha iyiydi. Bölüm sonunda ekip kuruldu mu bilmiyorum ama acil ekip kurmalı

Kanal D Hd gelmesi ayrı bir güzel oldu 1080p müthişti sinema tadında

Bu sezon baslangici gecen sezon baslangicina kiyasla cok ama cok daha iyidi! Bu sezondan umutluyum... Dün aksam hem iki mac vardi hemde millet canak ayarlama derdindeydi bugün gelecek olan düsük Reytingler kimseyi yaniltmasin

bölüm mükemmeldi özellikle de nerdeyse 2 saat boyunca polat alemdar ı izledik sanki seyircinin ustaya olan özleminin biraz dinmesi için yapılmış bir bölüm gibi olmuş , dizi de gerilim heyecan aksiyon falan hepsinden vardı görüntü kalitesi de olaganüstüydü selahattin sancaklı farkını ortaya koymuş, gökhan kırdar zaten bidiğimiz gibi yine olağan üstüydü müzikler bir sinema filminde dahi rahatlıkla kullanılabilirdi, sezona bomba bir giriş yaptık devamı da iyi olur inşallah

eski dönemdeki tapınakçılar müziğini tekrar kullanmalarına çok sevindim ben amona efendim diye hitap ediliyor burda bir kez daha yüce masejte olduğu açık ortada bence

yalnız bölüm hak ettiği reytingi alamayacak maalesef hem maç olsun hem de uydu frekanslarının değişmesi epey kötü oldu o yönden şanssızlık yaşadık
tabiki bayıldım

20:00 23:30 arası 3 bucuk saat hiç çıkmadım konudan odamdanda aynı şekilde reklam araları olmasa lavaboya bile gidemiyordum yanı o bakımdan reklam araları işime geliyor

yalnız bölüm hak ettiği reytingi alamayacak maalesef hem maç olsun hem de uydu frekanslarının değişmesi epey kötü oldu o yönden şanssızlık yaşadık
hayırr cnm frekans olayı vadiyi değil bence maçı etkiledi
ben eminimki insanların çoğu akşam bakarız diyip 20:00 22:00 arası uğraştılar bu vadiyi etkilemez maçı etkiler 22:00 dan önce bu sorun yaşandı bence maçı büyük ölçüde etkiledi
22:00dan itibaren ben bu sorunun çözüldüğünü herkesin ayarını yaptığını düşünüyorum ve vadinin tam 1 saat vakti daha vardı maç izleyenler ve uydusunu yapanlar 22:00dan itibaren vadiye akın etmişlerdir 1 saat gibide çok uzun bir zamanımız vardı ben 22:00 23:00 arası büyük bir reyting aldığımızı düşünüyorum hem uyduyu yapanlar hemde maçı izleyenler bize akın ettiler çünkü bu frekans olayıda maçı etkiledi kesinlikle vadiyi çok etkilediğini düşünmüyorum ben 12 net reyting bekliyorum vadiden beşiktaş maçıda 8 reyting civarı gelicektir 🙂🙂

yalnız dediğin gibi 12 reyting olursa bu çok çok büyük bir başarı olur bu şartlarda , yalnız ben vadiyi de kaçıran insan sayısı çok iyi biliyorum mesala şu an mesai başladığımdan beri bizim müdüre vadide ne olduğunu anlatıyorum oda uydu ayarını yapamayanlardan bu iş vadicileride olumsuz etkiledi illa ki 🙂

cnm bizim rakibimiz maç değilmiydi biz etkilendik evet ama maç tamamen etkilendi
20:00 22:00 arası oynanmadımı bu maç o süre aralığında insanların çoğundan fazlasının ayarı yapılmamıstı bence maçı nerdeyse kimse izleyemedi diye düşünüyorum ben normal cihazı olanlardan ama 22:00dan itibaren çoğu kişi bu sorunu çözmüştür çözende hemen vadiye akın etti halıyle eee maç izleyenlerinde geldiğini düşünürsek 10 üstü reyting kesinlikle aldık
asıl maçı izleyemedi kimse 8 reytingi eksinlikle geçemez 7-8 arası alıcaktır beşiktaş maçı
vadinin zirve şansı çok yüksek 🙂🙂

çiğdem maçın izlenilmesi çok da önemli değil sonuçta tv izlenme oranları düştü bizim de alacağımız reyting düştü diye düşünüyorum eee artık bakalım ne olacak 🙂