ah aga ah ne anılar var bende böyleAga vadi eski bölümdeyken komşu geldi ayarlayamamışlar ayarlayıverdim hemen kanal d'yi buldurup vadi açtırdılarVadi sevgisi böyle birşey herhalde
Evet gözüktü o muydu andrei 😱
ah aga ah ne anılar var bende böyleAga vadi eski bölümdeyken komşu geldi ayarlayamamışlar ayarlayıverdim hemen kanal d'yi buldurup vadi açtırdılarVadi sevgisi böyle birşey herhalde
Evet gözüktü o muydu andrei 😱
gelsen geell genel sohbete gel agaBen de söz bitti Vadi benim yerime konuşuyor zaten ne diyim bulamadım
oha aga görmedim ben öyleyse var ya off diyorum sadece başka bişey demiyorum@takas tüyo değil jenerik te ismi gözükmüş orhan edip aktürk diye 🙂
Yalnız bu Hd değil 360p
Biliyorum aga Hd olmadığını. Vadi forumu admini yüklüyor. 1-2 saat içinde çıkacakTilki Andre'mi dönüyor müthiş haber valla acayip rol yapıyor adam
Yalnız bu Hd değil 360p
Çıktı Hd'si ben izliyorum ama 2 parça tek parça değilBiliyorum aga Hd olmadığını. Vadi forumu admini yüklüyor. 1-2 saat içinde çıkacak
Bizim adminde tek parça istediÇıktı Hd'si ben izliyorum ama 2 parça tek parça değil
aga bi link atsana hd si nasıl çok merak ediyorumÇıktı Hd'si ben izliyorum ama 2 parça tek parça değil
240 p bile hd gibi selahattin sancaklı şov yapmış görüntü kalitesinde
aga bi link atsana hd si nasıl çok merak ediyorum
akifi görmedin mi aga ne yolcusuGerçekten izlediğim vadi bölümleri arasında tartışmasız en iyi bölümdü senaryosu görüntü kalitesi müziği geçişlerdeki düzen ve yerine göre müziği olsun süperdi.
En çok polat ile garcianın arasındaki konuşmayı merak ediyorum. Acaba postayi kim koyacak çok merak ediyorum.
Bölüme gelirsek polat ağırlıklı olmuş ve de çok güzel olmuş ustayı sahalarda görmek güzel. Bir de kordon gelirse süper olacak. Kâra ve abdülün ölümüne deginmeleri gerek. Umarım akifte yolcu olmuştur.
Burdan devam edim benKurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm 720p HD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?