Polat Şaşmaz
Favori Üye
hadi hadi izlemişsin o eski bölümlerin ufak bi derlemesiydi 2005 yılınınAndy Garcia'yı görmem lazımdı gördüm de. Adam karizma.
Aslında ben onu biraz özette de izledim. Sharon Stone ile birliktelerdi herhalde.
d smartta Allah tan o da starda falan değil heAgalar Trabzon maci hangi kanaldaydi konu disina ciktik ama
bu bölüm için rahatlıkla böyle diyebilirizbiz artık dizi değil Sinama izliyoruz agalar...
He ben Ntv de sanmistim iyi olmusd smartta Allah tan o da starda falan değil he
aga eğer Selman Kayabaşıyla yollar ayrılmadıysa daha çok böyle bölüm izleriz.bu bölüm için rahatlıkla böyle diyebiliriz
Bu bölümde oyuncuların yarısından çoğu gözükmedi
pusat raskoln baltazar kgt siyah sancak yenilerden bazılarıda yoktu mesela ertuğrul şakar
haftaya çıkar meydana onlarda bu bölüm resmen polat alemdar şov vardı adam şov yaparak başlattı vadiyi
İlk 1 saat paha bicilemezdi sonra tempo düştü birazBu bölümde oyuncuların yarısından çoğu gözükmedi
pusat raskoln baltazar kgt siyah sancak yenilerden bazılarıda yoktu mesela ertuğrul şakar
haftaya çıkar meydana onlarda bu bölüm resmen polat alemdar şov vardı adam şov yaparak başlattı vadiyi
Asıl olaylar önümüzdeki bölüm başlayacak zaten Ömer babanın kaçırılmasıyla.umarım beğendiniz önümüzdeki bölümlerde çok daha büyük süprizler olacak
Bakarım yine tvye yakınlarda olursam ama şunu söyleyim özetteki o kısımda Polat'ın sesinin dublaj olduğu aşırı sırıtıyor. O sesle nasıl bu kadar fenomen oldu o karakter ilginç, dünyada tektir herhalde dublaj olmasına rağmen o kadar tutulan karakter.hadi hadi izlemişsin o eski bölümlerin ufak bi derlemesiydi 2005 yılının
adam o zamandan bu zamana karizmasından hiçbişey kaybetmemiş haftaya polatla ayasofyada görüşecek kaçırma bence
aga 2 bölüm içinde hepsi çıkar meydana ofisi yapsınlar efsane ofise geri dönecekAga onlar geçen sene fazlasıyla gösterildi gerekli gereksiz.
Erhan bile yoktu kolu düzelsinde gelsin artık.
sen vadiyi izlemediğin için öyle geliyo o ses polatın sesi artık dublaj diye bişey kimsenin aklının ucundan geçmiyor adamın karizması yeter ki dikkat edersen orda ingilizce kelimeleri hiç sırıtmıyor çünkü kendisi de ingilizce biliyorBakarım yine tvye yakınlarda olursam ama şunu söyleyim özetteki o kısımda Polat'ın sesinin dublaj olduğu aşırı sırıtıyor. O sesle nasıl bu kadar fenomen oldu o karakter ilginç, dünyada tektir herhalde dublaj olmasına rağmen o kadar tutulan karakter.
İnşallah aga ya o da olsun rahatlayalımİnanılmaz bir bölümdü, kadrodaki pek çok isim görünmedi bu bölümde ama aksiyon tavandı. Polat Alemdar efsanesinin dönüşü muhteşem oldu yarın maça rağmen ezingo yapacağız reytingler tavana yapışacak
yok artık aga sen bizi kalpten mi götürecen ya nerden aldın tüyoyu
Aga vadi eski bölümdeyken komşu geldi ayarlayamamışlar ayarlayıverdim hemen kanal d'yi buldurup vadi açtırdılar Vadi sevgisi böyle birşey herhaldeçok yorum okudum en çok atılan yorum;
sinema filmi gibi olmuş harika
her 2 yorumdan biri bu
İnşallah aga ya o da olsun rahatlayalım
maçın dışında bazı yorumlarda türksatı ayarlayamamalarından dolayı izleyemeyenler olduğunu gördüm İnşallah etki yapmaz bu durum
yok artık aga sen bizi kalpten mi götürecen ya nerden aldın tüyoyu
Evet gözüktü o muydu andrei 😱@takas tüyo değil jenerik te ismi gözükmüş orhan edip aktürk diye 🙂