Ya haci cekimler agustos15 inde deilmi peki bu goruntuler neyin nesiMeydandan ilk set Fotosu
![]()
abi bu tanıtım fragmanın çekimi sırasındaki foto ama tahminimce orda belirli bir süre daha çekim yapıcaklarYa haci cekimler agustos15 inde deilmi peki bu goruntuler neyin nesi
@34rcp44 cevap bekliyorum ben bu isten bisey anlamadim aydinlatacak arkadas varsa memnun olurum
Bu fotoğraf vadinin değil , yeni moive darbeEvet arkadaşlar ilk set fotosu çıktı hayırlı olsun.
![]()
K.V.P 230.Bölüm İlk Set Resmi !
Bugün 230.Bölüm'ün 45 dakikası çekildi..Diğer 75 Dk.'sı ise 15 Ağustosta Çekilecek.!
Konuyu Vadi köşesine açamadım yöneticelerden birisi taşır artık.
hoşgeldin aramıza vadiyi sever misin
Hoşbulduk kardeş sağolasınhoşgeldin aramıza vadiyi sever misin
BİR VADİCİ ARKADAŞ DAHA ARAMIZA KATILDI ÇOK SEVİNDİMHoşbulduk kardeş sağolasın
Polatin ofisi degismisSezonun ilk set resmi
hazırlıklar başladı yarın çekimler başlıyor!
![]()
Ofis değişmemiş, Pana Film eski platodan çıktığı için yeni aldıkları yere birebir yapıyorlar. Bu da Polat'ın İhtiyarlar Heyetinde kullandığı mekan. Arka plandaki alfabeye ve lcdlere dikkat edersen görürsünPolatin ofisi degismis![]()
Vadi surpriz bir şekilde girer aga ben adil bey sencer gibi usta oyuncular bekliyorumYeni oyuncular belli olmadı mı daha @takas ?
3 tane ünlü oyuncu gelmiş diyorlar ama kaynağı doğrulatamadım.Vadi surpriz bir şekilde girer aga ben adil bey sencer gibi usta oyuncular bekliyorum
Ya Abdulheyle Mematinin yerini doldursunlar yan roller onemli degil ama yeni gelen oyuncularin bir hikayesi olmasi lazim Akifin sevilmeme nedeni de bu guzel bir hikaye yazamadilar oa cöktü karakter3 tane ünlü oyuncu gelmiş diyorlar ama kaynağı doğrulatamadım.