Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm(Sezon Finali) Yorumları

abdülhey bi başka be aga ölümü o kadar berbat oldu ki üzülemiyorum bile vallahi şok olmuş durumdayım

var aga var yeteneklik bişey değil sadece değerlendirme kralını yaparsın hemde
hiç sorma aga ya insan öldürülürde böylede olmaz be memati bile şanına yakışır şekilde git ama hep bunlar çapsız yönetmenden ah ah artık varya seneye ne olcak diye hiç merak etmiyorum.

hiç sorma aga ya insan öldürülürde böylede olmaz be memati bile şanına yakışır şekilde git ama hep bunlar çapsız yönetmenden ah ah artık varya seneye ne olcak diye hiç merak etmiyorum.
ya yeminle ne diyeceğimi bilmiyorum ulan bari bombayı 3-5 metre öteye atın bi ihtimal kalsın bunu da mı akıl edemiyorsunuz be

ya yeminle ne diyeceğimi bilmiyorum ulan bari bombayı 3-5 metre öteye atın bi ihtimal kalsın bunu da mı akıl edemiyorsunuz be
aga senin bu ihtimali düşünmen bile hata neden çünkü onr tan var biz daha en başından dedik ama sen az savunmadın bu adamı

artık ne desek boş vadinin bir yıldızı daha kaydı...

kim kaldı ki aga bi polat var o da var mı yok mu belli değil akiflere kaldık artık...
bunu demek istemiyorum ama seneye %90 vadiye eskisi kadar bağımlı olmam benim için anlamlı bi karakter kalmadı seneye polat sahalara inse bile eski havasını vermez hastalığından dolayı keşke bu sene bitirselerdide yeni bi konsept yapsalardı

ee aga bunu göze almışlardır heralde ki bunu düşünecek kadar zeki olduklarını da sanmıyorum ya orası ayrı..

Yeni sezona İnşalah bir sürprizle başlarlar en azından Abdülhey ölmemiş olsun bari.
Şunu da söylim eğer Abdülhey öldüyse kimse Vadinin daha uzun yıllar devam edeceğini düşünmesin hem reytingler düşer hem de işlenecek konu kalmaz bence Abdülhey öldüyse 1-2 seneye final bence seneye Kriptex olayıyla bitirebilirler

Polatın sahneye çıkmaması çok kötü oldu 😡
Abdulleye yazık oldu
umarım ölmez ancak bomba kucağında patladı.
Ne kgt nede tapinakcilar hiçbiri kazanamadı ve gereksiz oyunculardan diziden çıkarıldı.
Ordinaryus ve vahapzadenin oğlu rolü acaba kimlere verilecek. Bu iki kişiyi iyi seçmeleri lazım.

11 yıl boyunca Vadi'ye birçok önemli karakter girdi, birçok karakter diziden çıktı yine de Vadi dimdik ayakta kaldı.

Ama Memati, Abdülhey, Güllü falan bu karakterler dizinin temel taşları, önce Memati şimdi Abdülhey Vadi'den ayrılıyor. Vadi'ye büyük darbe vuracak bu ayrılık, ha eski ekip olsa yeni bir karakterle yeni bir konu bulup bu yokluğu az da olsa kapatabilirdi ama eski Vadi'nin ekibi de yok. Bilemiyorum sonumuz hayrola.

Ömer Baba ile Nazife Annenin Hac yolculuğuna çıkarken çalan müzik aklıma geliyor da üzülüyorum ya koskoca Abdülhey İnşallah ölmez ben şahsen ölmeyeceğini düşünüyorum koskoca Abdülhey bu şekilde ölemez ölmemeli

Atv de ki son bölümümüz oldu seneye Kanal D'ye geçiyoruz İnşallah istediğimiz gibi 21.45'de başlarız

Bu sevinç güldürdü sonra hüzne boğdu

usta orda güldürdü süperdi

ah ustam ah herşey sana kaldı

Strateji hatası yapıyorlar. Akıl hocaları kimse bu Pana Film'in gerçekten hiç beceremiyor. Aslında sorun birisinin ölmesi ya da ölmemesi değil. Ölümm bir diziye heyecan getirir. ama her zaman değil. Bi karakterin öleceği zaman da iyi ayarlanmalı. Mesela dizide her şey tıkırında ilerlerken gelen bi ölüm herkesi şoke edeceği gibi izleyiciyi hemen çok daha meraklandırır, hem de diziye iyice bağlar. Ama bu gibi ölümler, yani dizi çok da iyi durumda olmadığı anlarda gelen ölümler sadece seyirciyi üzer. Yani diziden koparabilir bile.Çakır mesela. Çakır ölünce herkes üzüldü, ama kimse kopmadı diziden, hatta daha da bağlandı. Şimdi ne olacak diye. Memati ölünce de koptu aslında millet. Vadi'nin kopanları geri kazanması çok da kısa sürmedi. Hatırlarsan abi 10 bölüm kadar sürdü 11-12 reytinglerde gezinmesi. Bu tip hareketler seyirciyi hem getirebilir, hem de götürebilir hareketler. Bunun zamanını iyi ayarlamak lazım. Bugün bunun zamanı tamamen yanlıştı. Önce diziyi rayına oturtup, tek tük değil, art arda güzel ve takdir edilen bölümler yapıp, izleyicinin bölümlük değil, genel olan beğenisini kazanıp, seyirciyi iyice bağladıktan sonra kendine o zaman öldürselerdi çok doğru ve çok daha unutulmaz olurdu. İnsanların beynini çözmeleri lazımdı. Ama Pana hiç akıllı hareketler yapmıyor maalesef. Skandallar izliyoruz. Herkes elbet ölecek dizide, ama zaman en önemlisidir. Eğer gelecek sene 10. yıl gibi seyirciyi geri toplayacak bölümler olmazsa vay halimize...

Bölümün tek ve en güzel sahnesi erhanın ameliyat olmasıydı. Seneye erhan artık sahaya inmeli diye düşünüyorum. Polat ve cahit yalnız kalmamali.

Sultanahmet sahnesi son anda iptal edilmiş senaryoda değişikliğe gidilmiş oysaki çekilmişti sahne..