- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Hangi kanala geçerse geçsin 21:45'te başlasın 2-3 reyting fazla alır.aynen hem bazı erkekler yeni bölüme zor yetişiyor zaten özellikle yaz aylarında 21:45 en ideal saat
Hangi kanala geçerse geçsin 21:45'te başlasın 2-3 reyting fazla alır.aynen hem bazı erkekler yeni bölüme zor yetişiyor zaten özellikle yaz aylarında 21:45 en ideal saat
aynen artık şunu akıl edebilsinler vallahi her sene yazın düşüyo vadi buna çözüm için 21.45 şart böyle yapsalar düşüş olmayacak yaz aylarındaaynen hem bazı erkekler yeni bölüme zor yetişiyor zaten özellikle yaz aylarında 21:45 en ideal saat
Aga ters köşede yapabilir onun için erken konuşmak istemiyorum yoksa var kafamda bir şeyler.bende çok komplo teorisi düşünüyorum valla sezon finali biran önce gelse iyi olacak her an yeni tüyo var mı diye sayfalara bakıyorum
yav aga bilmiyorum şansımıza kandile denk geliyo sezon finali gerçekten vadide şans yok
harika ötesi olurdu be keşke olsa gece geç saatlerde reytingler uçardı kandil olsa dahi
aynen aga aynen ya neden yapmıyolar bunu bilmiyorum bu diziyi bebeler izlemiyor ki adam işinden geliyor pat başını kaçırmış yarısını kaçırmış yapsalar 21.45 müthiş ideal bi saatHangi kanala geçerse geçsin 21:45'te başlasın 2-3 reyting fazla alır.
Reyting denekleri de nüfus yoğunluğuna göre Ankara ve istanbul'da fazla olduğu içinde inanılmaz reyting kaybı yaşıyoruz çünkü Büyük Şehirlerde trafik yoğunluğu çok oluyor,insanların işten eve gelmesi uzun sürüyor.aynen aga aynen ya neden yapmıyolar bunu bilmiyorum bu diziyi bebeler izlemiyor ki adam işinden geliyor pat başını kaçırmış yarısını kaçırmış yapsalar 21.45 müthiş ideal bi saat
bunu biz biliyoruz da , adamlar bunu niye yapmıyorlar denemediler bile yaReyting denekleri de nüfus yoğunluğuna göre Ankara ve istanbul'da fazla olduğu içinde inanılmaz reyting kaybı yaşıyoruz çünkü Büyük Şehirlerde trafik yoğunluğu çok oluyor,insanların işten eve gelmesi uzun sürüyor.
Art niyet olduğunu düşünüyorum,Arakadaşım Hoşgeldin başladığında da sürekli reklama girmeside aynı.bunu biz biliyoruz da , adamlar bunu niye yapmıyorlar denemediler bile ya
hadi 1-2 hafta gittin, baktın zarar veriyor yeni bir şeyler deneseneArt niyet olduğunu düşünüyorum,Arakadaşım Hoşgeldin başladığında da sürekli reklama girmeside aynı.
Çünü Karadayı ve Kara Para Aşk 22:45'te reklama giriyor ne yani Arkadaşım Hoşgeldin'e mi çalışıyorsunuz??hadi 1-2 hafta gittin, baktın zarar veriyor yeni bir şeyler denesene
eğer öyleyse dediğin gibi art niyet aranır , ben başka dizi izlemediğim için çok bilmiyorum atv deki, reklam düzeniniÇünü Karadayı ve Kara Para Aşk 22:45'te reklama giriyor ne yani Arkadaşım Hoşgeldin'e mi çalışıyorsunuz??
Atv Pana Film'e aldığı reytinge göre para ödediği için bi bit yeniği var bilmediğimiz.eğer öyleyse dediğin gibi art niyet aranır , ben başka dizi izlemediğim için çok bilmiyorum atv deki, reklam düzenini
doğru katılıyorumAtv Pana Film'e aldığı reytinge göre para ödediği için bi bit yeniği var bilmediğimiz.
Kurtlar Vadisi'nin kanal değiştirmesini de buna yoruyorum.Memnun olsalar niye kanal değiştirsinler??doğru katılıyorum
aynen, zaten atv nin sahipleride değişti orda vadiye asıl ilgisi olan kişi fatih çalık tı ama o ayrıldıKurtlar Vadisi'nin kanal değiştirmesini de buna yoruyorum.Memnun olsalar niye kanal değiştirsinler??
İlgiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum Kurtlar Vadisi en pahallı yapım,bir bölümü 1,5 milyon eski parayla 1,5 trilyon.aynen, zaten atv nin sahipleride değişti orda vadiye asıl ilgisi olan kişi fatih çalık tı ama o ayrıldı
Silah boş kim vuracak??Abdülhey kesin olarak vurulacak, ama ölür mü bilemem
Ama halkın kahramanı Polat Alemdar dönüyor ya vur davulcu davula
tamam işte bence atv de vadi yi gözden çıkardı o kadar para vermek istemiyorİlgiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum Kurtlar Vadisi en pahallı yapım,bir bölümü 1,5 milyon eski parayla 1,5 trilyon.
Perşembe gelmek bilmedi heyecan yaptım inşallah Abdulhey ölmez.tamam işte bence atv de vadi yi gözden çıkardı o kadar para vermek istemiyor
ölmez rahat ol demek isterdim ama belli olmaz, ben ölmeyeceğini söylüyorum ama yine dePerşembe gelmek bilmedi heyecan yaptım inşallah Abdulhey ölmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?