Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Set Resimleri

aynen hem bazı erkekler yeni bölüme zor yetişiyor zaten özellikle yaz aylarında 21:45 en ideal saat
aynen artık şunu akıl edebilsinler vallahi her sene yazın düşüyo vadi buna çözüm için 21.45 şart böyle yapsalar düşüş olmayacak yaz aylarında
ama bunu akıl edeceklerini hiç sanmıyorum

bende çok komplo teorisi düşünüyorum valla sezon finali biran önce gelse iyi olacak her an yeni tüyo var mı diye sayfalara bakıyorum :D

yav aga bilmiyorum şansımıza kandile denk geliyo sezon finali gerçekten vadide şans yok

harika ötesi olurdu be keşke olsa gece geç saatlerde reytingler uçardı kandil olsa dahi
Aga ters köşede yapabilir onun için erken konuşmak istemiyorum yoksa var kafamda bir şeyler.:D

Hangi kanala geçerse geçsin 21:45'te başlasın 2-3 reyting fazla alır.:)
aynen aga aynen ya neden yapmıyolar bunu bilmiyorum bu diziyi bebeler izlemiyor ki adam işinden geliyor pat başını kaçırmış yarısını kaçırmış yapsalar 21.45 müthiş ideal bi saat

aynen aga aynen ya neden yapmıyolar bunu bilmiyorum bu diziyi bebeler izlemiyor ki adam işinden geliyor pat başını kaçırmış yarısını kaçırmış yapsalar 21.45 müthiş ideal bi saat
Reyting denekleri de nüfus yoğunluğuna göre Ankara ve istanbul'da fazla olduğu içinde inanılmaz reyting kaybı yaşıyoruz çünkü Büyük Şehirlerde trafik yoğunluğu çok oluyor,insanların işten eve gelmesi uzun sürüyor.:)

Reyting denekleri de nüfus yoğunluğuna göre Ankara ve istanbul'da fazla olduğu içinde inanılmaz reyting kaybı yaşıyoruz çünkü Büyük Şehirlerde trafik yoğunluğu çok oluyor,insanların işten eve gelmesi uzun sürüyor.:)
bunu biz biliyoruz da , adamlar bunu niye yapmıyorlar denemediler bile ya

Abdülhey kesin olarak vurulacak, ama ölür mü bilemem :(
Ama halkın kahramanı Polat Alemdar dönüyor ya vur davulcu davula :oley::oley::oley: