aynen aga konuyu açsak ne olacak ki demi en iyisi sen açma boşverO kadar da değil aga abartma
aynen aga konuyu açsak ne olacak ki demi en iyisi sen açma boşverO kadar da değil aga abartma
Tamam bıraktım siz açın en iyisi madem böyle yapıyonaynen aga konuyu açsak ne olacak ki demi en iyisi sen açma boşver
aga kendinide bizide strse soktun haO kadar da değil aga abartma
Ben bırakmasaydım açardım da legolas açar benceaga kendinide bizide strse soktun haaslında iyi de oldu şimdi frapmanın yanında konuyu kimin açacağı merakıda eklendi bakalım ne olacak
abi onu takmıyorum ben fragman konusunda@Maskeli Fedai hayatta açamaz şuanda turabiyi savunmakla uğraşıyor
Aga adamı bu kadar küçümsüyoz ya açarsaabi onu takmıyorum ben fragman konusundaaçacak son kişi
aga ne bırakması ya kim hızlıysa o açsın işte 🙂Ben bırakmasaydım açardım da legolas açar bence
yav aga çd bırakır mı hiç adam sabahtan beri fragmanın çıkmasını bekliyor düşünaga ne bırakması ya kim hızlıysa o açsın işte 🙂
Yok aga ya takas gırgır geçiyoaga ne bırakması ya kim hızlıysa o açsın işte 🙂
biat eder çekiliriz köşemizeAga adamı bu kadar küçümsüyoz ya açarsa
@Maskeli Fedai hayatta açamaz şuanda turabiyi savunmakla uğraşıyor
Açacam işteabi onu takmıyorum ben fragman konusundaaçacak son kişi
yav biliyom zaten de maksat rekabet artsın 😀ben konuyu açmak için uğraşmıyorum bile fragman çıksın yeter ha ziya açmış ha hüsrev ne farkeder işin gırgırındayız biz
yav aga çd bırakır mı hiç adam sabahtan beri fragmanın çıkmasını bekliyor düşün
ben söyledim iki favorimden brii sensin agaAçacam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?