legolas var felan demeyin bakarsiniz gec davrandim kacirdim benim favorim @takasSağolasın Ama legolas var o açabilir
Yok aga açarsam şimdi yazın rahat etcem D:
Hit kazancamaga çok büyütüyorsun ya konuyu sen açsan ne oalcak söylesene bana
Ben kendimde o potansiyeli gördüm. Geçen hafta açtım mesela fragman konusunu isteyince oluyormuş.aga rahat bi nefes aldık sen bıraktığını söyleyince yoksa kesin sen açacaktın
aga aynı şeyi iki defa yemeyiz ha 😀FRAGMAN ÇIKTI!!!!!!!!!!
sen mi açtın vay anasını bi rakip daha çıktı hemde ciddi bi rakip ama benim favorim @legolas9900Ben kendimde o potansiyeli gördüm. Geçen hafta açtım mesela fragman konusunu isteyince oluyormuş.
Ayrımcılık yaptıkalrıBeni neden kimse söylemiyor @takas @Polat ŞaşmazSen turabiyle hemhal olduğun için pas geçiyorlar seni
geçen seferde böyle sallamıştım çıktı diye hatırlarsan gerçekten çıktı dedim belki yine aynısı oluraga aynı şeyi iki defa yemeyiz ha 😀
O kadar da değil aga abartmaçd nin kalbine iniyordu o değilde çd konuyu açamazsa kendi canına kastedebilir o yüzden konuyu ona bıraklım arkadaşlar ben korkuyorum gerçekten
yav he he fragman çıksa sen konuyu açmak için can havliyle saldırırsınCidden çıktı !!!!!!!!
aga yapma ya adamın kalbine inebilirçd nin kalbine iniyordu o değilde çd konuyu açamazsa kendi canına kastedebilir o yüzden konuyu ona bırakalım arkadaşlar ben korkuyorum gerçekten
Ben açacamçd nin kalbine iniyordu o değilde çd konuyu açamazsa kendi canına kastedebilir o yüzden konuyu ona bırakalım arkadaşlar ben korkuyorum gerçekten