işte o zaman tadından yenmez biz o eski tapınakçıları istiyoz giyimi kuşamıyla gizemi heyecanıyla ulaşılamaz halleriyleevet abi ben tapınakçıları ne zaman böyle görsem heycan tavan yapar süpermaske de takmışlar
bu seferki çektikleri yer eski vadide ki gibi geniş bi yer ve bu sefer toplantı var yani aynı eski vadide ki gibi olacak üstüne birde eski tapınak müziği çalarsa ben bittim
Bizde bilmiyoruz abi. Bir yandan olsun diyorum diğer yandan olmasın bakalım ne olacakşimdi ben bu işten bişey anlamadım bu hafta vadi var mı yok mu
o zaman atv ile sözleşmelerini fesih edip kanal d ile anlaşsınlar onlar versin sezon finalinibu hafta yok mu 😱😱 harbiden sitede 228 yazıyo yabelki bölümü teslim etmemiştir pana ondan da olabilir baksana çekimler hala sürüyor
abi belli değil normalde olması lazımdı anlamadımşimdi ben bu işten bişey anlamadım bu hafta vadi var mı yok mu
abi öyle yapamazlar sezon bitmedi dahao zaman atv ile sözleşmelerini fesih edip kanal d ile anlaşsınlar onlar versin sezon finalini
Anlaştıkları bölüm sayısı var abi olmaz bence şimdiliko zaman atv ile sözleşmelerini fesih edip kanal d ile anlaşsınlar onlar versin sezon finalini
vadinin kanal d ile anlaştığını bilip vadiye totoşluk etmesin atv kandili de bahane edipabi belli değil normalde olması lazımdı anlamadım
abi öyle yapamazlar sezon bitmedi daha
Aga yapma ya olmalı efsanearkadaşlar bence yok bölümün çekimleri hala sürüyor bence vadi seozn finalini 17 haziranda yapacak
tamam kandil ama ne kadar geç yaparsak finali o kadar kötü çünkü yaz geldikçe reytingleri iyice düşüyor ve dünya kupası başlıyor
diğer forumda bununla ilgili yorumlar ne acaba bu hafta var mı yok mu17 haziran dedim pardon 19 haziran olacaktı
belli değil abi onlarda bizden fazlasını bilmiyor şuan atv nin sitesinde 228 yazdığı için tereddüte düştük eğer fragman bugün çıkmazsa vadi yokdiğer forumda bununla ilgili yorumlar ne acaba bu hafta var mı yok mu
çekim mi beraat kandili mi sencebelli değil abi onlarda bizden fazlasını bilmiyor şuan atv nin sitesinde 228 yazdığı için tereddüte düştük eğer fragman bugün çıkmazsa vadi yok
bence belli olmaz çekimler biterse olur bitmezse haftaya sarkacak çünkü hala devam ediyor çekimler atv de o yüzden onu yazmıştır
abi vadi var bu hafta fragman hazırlanıyormuş şuan rahat olabilirizçekim mi beraat kandili mi sence
oh be çok iyi bir haberabi vadi var bu hafta fragman hazırlanıyormuş şuan rahat olabiliriz
aynen rahatladık ben bu hafta kandilde olsa izlemek istiyorum ertelenmesinoh be çok iyi bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?