Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Set Resimleri

harbi ya atvnin sitesinde 228 yazıyor bu hafta yok galiba bölüm

Normalde 229.Bölüm yazması lazım

rLkYg3.png

evet abi ben tapınakçıları ne zaman böyle görsem heycan tavan yapar süper :D maske de takmışlar
bu seferki çektikleri yer eski vadide ki gibi geniş bi yer ve bu sefer toplantı var yani aynı eski vadide ki gibi olacak üstüne birde eski tapınak müziği çalarsa ben bittim :D
işte o zaman tadından yenmez biz o eski tapınakçıları istiyoz giyimi kuşamıyla gizemi heyecanıyla ulaşılamaz halleriyle

bu hafta yok mu 😱😱 harbiden sitede 228 yazıyo ya :( belki bölümü teslim etmemiştir pana ondan da olabilir baksana çekimler hala sürüyor

arkadaşlar bence yok bölümün çekimleri hala sürüyor bence vadi seozn finalini 17 haziranda yapacak
tamam kandil ama ne kadar geç yaparsak finali o kadar kötü çünkü yaz geldikçe reytingleri iyice düşüyor ve dünya kupası başlıyor

diğer forumda bununla ilgili yorumlar ne acaba bu hafta var mı yok mu
belli değil abi onlarda bizden fazlasını bilmiyor şuan atv nin sitesinde 228 yazdığı için tereddüte düştük eğer fragman bugün çıkmazsa vadi yok
bence belli olmaz çekimler biterse olur bitmezse haftaya sarkacak çünkü hala devam ediyor çekimler atv de o yüzden onu yazmıştır

belli değil abi onlarda bizden fazlasını bilmiyor şuan atv nin sitesinde 228 yazdığı için tereddüte düştük eğer fragman bugün çıkmazsa vadi yok
bence belli olmaz çekimler biterse olur bitmezse haftaya sarkacak çünkü hala devam ediyor çekimler atv de o yüzden onu yazmıştır
çekim mi beraat kandili mi sence

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking